Vegyen részt Ön is a világ legnagyobb franchise eseményén New Orleansban

Vegyen részt Ön is a világ legnagyobb franchise eseményén New Orleansban

Vegyen részt Ön is a világ legnagyobb franchise eseményén New Orleansban

Évről-évre növekvő érdeklődés övezi a Nemzetközi Franchise Szövetség (IFA) éves közgyűlését. Az USA-ban minden év elején megrendezésre kerülő franchise esemény világszerte nagy érdeklődésre tart számot, hiszen ez a legfontosabb éves találkozópont a világ franchise hálózatai számára.

Az IFA 53. kongresszusa tavaly Las Vegasban került megrendezésre, ahol a látogatók száma minden addigi rekordot megdöntve elérte a 3500 főt. A világ minden kontinenséről több mint 2500 franchise hálózat delegálta képviselőjét az eseményre, hogy tapasztalatot cseréljen.

A kongresszus szervezői évről-évre a világ alakulásában jelentős szerepet játszó előadókat hívnak meg, hogy azok érdekfeszítő előadásukkal tovább emeljék a rendezvény színvonalát. Az elmúlt években például Bill Clinton, Mitt Romney, George Bush és Condoleezza Rice tartott beszédet a világ gazdasági és politikai helyzetéről és várható fejlődési irányvonaláról.


Bill Clinton az IFA 2009-es közgyűlésén

Jövő évben immár az IFA 54. kongresszusa február 22-25 között, New Orleansban kerül megrendendezésre. A Kongresszus fő célja a tapasztalatcsere, más hálózatok működésének a megismerése. Reggeltől késő estig folynak majd a franchise témájú előadások, workshopok, kerekasztal beszélgetések.

A négynapos konferencia előadásainak témái között megtalálhatóak:

  1. franchise hálózatok terjeszkedése különböző földrészeken
  2. franchise hálózatok ideális működési modelljei,
  3. hálózatokon belüli franchise tanács szerepe,
  4. internet, közösségi oldalak használata,
  5. hálózatok által nyújtott képzések,
  6. a franchise hálózatok marketing tevékenysége.

 

A kongresszus 4 napja alatt minden résztvevő kedvére válogathat a számára érdekfeszítő előadásokon-, kerekasztal beszélgetéseken való részvétel között. Közel 100 kerekasztal, 100 különböző témával. Mindegyik asztalnál a témavezető – a világ valamely ismert franchise hálózatának szakembere – vezeti a társalgást, és megosztja tapasztalatait az érdeklődőkkel.

Mindazon hazai hálózat számára javasoljuk a részvételt, amely nemzetközi terjeszkedés előtt áll, vagy bárki másnak is, aki ezúton kívánja szélesíteni ismereteinek körét a franchise-ról. Az IFA kongresszusán a legjobb szakemberektől tanulhat, és személyesen is megismerkedhet a világ legsikeresebb, vezető franchise hálózatainak képviselőivel.   

Idén a Magyar Franchise Szövetség lehetőséget biztosít az IFA kongresszusán való kedvezményes részvételre. Amennyiben bővebb információt szeretne az eseményről, érdeklődjön a Magyar Franchise Szövetség titkárságán, az info@franchise.hu e-mail címen vagy a 06-1-391-7313-as telefonszámon.

forrás: MFSZ, www.franchise.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu