Vegyen részt Európa legnagyobb franchise kiállításán

Vegyen részt Európa legnagyobb franchise kiállításán

Vegyen részt Európa legnagyobb franchise kiállításán

https://www.franchise.hu/hirek/szovetsegi-hirek/Vegyen_r%C3%A9szt_Eur%C3%B3pa_legnagyobb_franchise_ki%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1s%C3%A1n

Március 20-23. között, vasárnaptól-szerdáig várja a látogatókat a Francia Franchise Szövetség és a Reed Expo a Párizsi Franchise Expo legújabb szalonján. Több mint 30 év óta ez a nemzetközi kiállítás segíti a hálózatok fejlődését Franciaországban és a határokon túl.

A Párizsi Franchise Expo kíváló alkalom a 90 tevékenységi kört képviselő 450 kiállító franchise hálózat megismerésére. A rendezvény több mint 100 új és innovatív koncepciót sorakoztat fel a hagyományosabbaktól, mint a vendéglátás a legdivatosabbakig, mint a fitness-coaching, a waterbiking vagy akár a streetfood étteremláncok.

A Franchise Expo együtt mutatja be az ismert és elismert márkákat legyenek azok franciák, vagy nemzetköziek, de egyúttal teret ad a felemelkedőben lévő koncepcióknak is, amelyek nem elhanyagolható vonzással bírnak külföldi fejlődő piacokra. A pavilonokban sok kiállító megépíti az üzlethelyiségét vagy akár az éttermét, így a látogatók, befektetők saját környezetükben ismerhetik meg a hálózatokat.
A Párizsi Franchise Expot az átvevő jelöltek, a hálózatok, a befektetők évről-évre nagyobb számban keresik fel. 2015-ben 110 márka 25 országból képviseltette magát. Az előző kiállítást nagyon erős olasz, spanyol, amerikai, kanadai jelenlét jellemezte.

Franchise szövetségek, nemzetközi delegációk vettek részt az eseményen, hogy kifejezzék támogatásukat a franchise iránt, és az európai határokon is átívelve közvetítsék ezt a gazdasági modellt.

Amennyiben érdeklődik a franchise lehetőségek, hálózatok iránt akkor ne hagyja ki Európa egyik legnagyobb franchise kiállítását. Látogatói regisztrációhoz, illetve további információért látogasson el a rendezvény weboldalára erre a linkre kattintva.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu