Vegyen részt Európa legnagyobb franchise kiállításán

Vegyen részt Európa legnagyobb franchise kiállításán

Vegyen részt Európa legnagyobb franchise kiállításán

https://www.franchise.hu/hirek/szovetsegi-hirek/Vegyen_r%C3%A9szt_Eur%C3%B3pa_legnagyobb_franchise_ki%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1s%C3%A1n

Március 20-23. között, vasárnaptól-szerdáig várja a látogatókat a Francia Franchise Szövetség és a Reed Expo a Párizsi Franchise Expo legújabb szalonján. Több mint 30 év óta ez a nemzetközi kiállítás segíti a hálózatok fejlődését Franciaországban és a határokon túl.

A Párizsi Franchise Expo kíváló alkalom a 90 tevékenységi kört képviselő 450 kiállító franchise hálózat megismerésére. A rendezvény több mint 100 új és innovatív koncepciót sorakoztat fel a hagyományosabbaktól, mint a vendéglátás a legdivatosabbakig, mint a fitness-coaching, a waterbiking vagy akár a streetfood étteremláncok.

A Franchise Expo együtt mutatja be az ismert és elismert márkákat legyenek azok franciák, vagy nemzetköziek, de egyúttal teret ad a felemelkedőben lévő koncepcióknak is, amelyek nem elhanyagolható vonzással bírnak külföldi fejlődő piacokra. A pavilonokban sok kiállító megépíti az üzlethelyiségét vagy akár az éttermét, így a látogatók, befektetők saját környezetükben ismerhetik meg a hálózatokat.
A Párizsi Franchise Expot az átvevő jelöltek, a hálózatok, a befektetők évről-évre nagyobb számban keresik fel. 2015-ben 110 márka 25 országból képviseltette magát. Az előző kiállítást nagyon erős olasz, spanyol, amerikai, kanadai jelenlét jellemezte.

Franchise szövetségek, nemzetközi delegációk vettek részt az eseményen, hogy kifejezzék támogatásukat a franchise iránt, és az európai határokon is átívelve közvetítsék ezt a gazdasági modellt.

Amennyiben érdeklődik a franchise lehetőségek, hálózatok iránt akkor ne hagyja ki Európa egyik legnagyobb franchise kiállítását. Látogatói regisztrációhoz, illetve további információért látogasson el a rendezvény weboldalára erre a linkre kattintva.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu