Webáruházi trendek – 2021

Webáruházi trendek – 2021

Webáruházi trendek – 2021

A Magyar Franchise Szövetség idén is Szakmai partnerséget vállalt a BKIK és a PP Konferenciaközpont Webáruházi trendek – 2021 című konferenciáján.

Ennek keretében a Franchise Szövetség tagjai jelentős kedvezménnyel vehetnek részt videókonferenciánkon.

Kedvezményes részvételi díj:

11 000 Ft + áfa.  Kuponkód: SZP20

A kedvezmény igénybe vételéhez a Regisztrációs űrlap végén levő „Kupon kód” mezőbe írják be a szövetség tagjainak biztosított SZP20 kódot.

Dönts véglegesen az e-commerce mellett!

Időpont: 2021. március 11. 9.30–16.00 (aznap élő egyenes adásban, és 6 napig felvételről megnézhető)

Helyszín: Országos élő videókonferencia

A webes kereskedelem nyert a pandémia ellen. A vevő nála marad.

Tegyük ideiglenesből profivá a webshopunkat! A vásárló már átszokott.

Kösd össze a marketingcsatornákat! Használd a komplex technológiákat!

A konferencia tartalma

Már egy éve velünk él a pandémia. A kereskedelem, a vásárlók átköltöztek előle a webre. Aki ezt nem tette meg, várta a járvány eltűnését, már biztosan bánja. Egy év után kijelenthetjük, hogy a vásárlási szokások végleg átalakultak. A változás egyértelmű nyertesei a webáruházak, webshopok, a raktározás és a futárszolgálatok.

A kereskedelem, a vendéglátás, és a céges B2B értékesítés túlélői gyorsan léptek. Aki tehette, gyorsan választott, fejlesztett saját webes értékesítést, vagy egy online piactérhez kapcsolódott. Túl vagyunk a kapkodáson. A legfontosabb kérdés ma az, hogy az ideiglenesen felépített olcsó, gyors e-commerce megoldások helyett a profi, fejlett, hosszú távú webes kereskedelem mellett tegyük-e le a voksunkat.

A felmérések szerint a vásárlók nagy része nem szokik vissza. A netes kényelem mellett marad.  Okosan tesszük, ha megyünk a vásárlók után, s a fejlettebb, hatékonyabb webáruházas rendszerek, marketing és technológiák felé nyitunk.

Kiknek szólunk?

Várjuk a webáruházakat, webkereskedelmet építőket új ismeretekkel, hatékony megoldásokkal és a működtetéshez szükséges szabályok bemutatásával. Hatékony megoldásokkal készültünk a fizetési megoldások, a vevőbarát vásárlás és marketing témájában is. 

Ha kihagyod, lemaradsz! A videókonferencia aznap és még 6 napig nézhető. Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/webaruhazi-trendek-2021/

 

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu