Múlt héten Malajziában került sor a World Franchise Council idei őszi ülésére

Múlt héten Malajziában került sor a World Franchise Council idei őszi ülésére

Múlt héten Malajziában került sor a World Franchise Council idei őszi ülésére

Huszonnégy ország vett részt a WFC (World Franchise Council) Kuala Lumpurban megrendezésre került őszi ülésén. Az eseményen világ számos franchise szövetsége (beleértve a Magyar Franchise Szövetséget, valamint a környező országokból a Cseh szövetséget) képviselte magát.

Idén a szakmai szervezeteket érintő aktuális kérdések mellett a legfontosabb téma az volt, hogyan érinti a válság az egyes országbeli szövetségek tagjait, s milyen lehetőségek nyílnak számukra a válság negatív hatásainak kivédésére.

A WFC arra próbálja meg felhívni a világ döntéshozóinak a figyelmét, hogy a franchise mint egy kipróbált és bizonyított üzleti modell nyújtja az egyik megoldást a gazdasági problémákra, hogy új üzleti vállalkozások induljanak, és a foglalkoztatási arány növekedjen.

Számos ország és pénzügyi intézményei annak ellenére, hogy a franchise már egy bizonyított üzleti modell, még mindig nem támogatják és ismerik el jelentőségéhez mérten ezt a szektort.

A WFC következő ülésére Jövő áprilisban kerül majd sor.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu