Múlt héten Malajziában került sor a World Franchise Council idei őszi ülésére

Múlt héten Malajziában került sor a World Franchise Council idei őszi ülésére

Múlt héten Malajziában került sor a World Franchise Council idei őszi ülésére

Huszonnégy ország vett részt a WFC (World Franchise Council) Kuala Lumpurban megrendezésre került őszi ülésén. Az eseményen világ számos franchise szövetsége (beleértve a Magyar Franchise Szövetséget, valamint a környező országokból a Cseh szövetséget) képviselte magát.

Idén a szakmai szervezeteket érintő aktuális kérdések mellett a legfontosabb téma az volt, hogyan érinti a válság az egyes országbeli szövetségek tagjait, s milyen lehetőségek nyílnak számukra a válság negatív hatásainak kivédésére.

A WFC arra próbálja meg felhívni a világ döntéshozóinak a figyelmét, hogy a franchise mint egy kipróbált és bizonyított üzleti modell nyújtja az egyik megoldást a gazdasági problémákra, hogy új üzleti vállalkozások induljanak, és a foglalkoztatási arány növekedjen.

Számos ország és pénzügyi intézményei annak ellenére, hogy a franchise már egy bizonyított üzleti modell, még mindig nem támogatják és ismerik el jelentőségéhez mérten ezt a szektort.

A WFC következő ülésére Jövő áprilisban kerül majd sor.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu