Átadó a szekszárdi Levendula fagylaltozó franchise joga

Átadó a szekszárdi Levendula fagylaltozó franchise joga

Átadó a szekszárdi Levendula fagylaltozó franchise joga

 

A szekszárdi Levendula Fagylaltozó franchise joga szabad prédává válik. Ha szenvedélyed a prémium kézműves fagylalt, és szeretnél a vállalkozói útra lépni, akkor téged keresünk. 
A Levendula Fagylaltozó 2016 óta van jelen Szekszárd belvárosában, és az elmúlt évek alatt az egység nagy népszerűségre tett szert. A fagylaltozót jelenleg a franchise központ üzemelteti, és olyan átvevőnek adná azt át, aki személyes jelenlétével és közreműködésével tovább tudja növelni annak színvonalát, eredményességét.  
A Levendula Fagylaltozó hálózat jelenleg több mint 25 egységével a legnagyobb és legismertebb fagylaltozó franchise Magyarországon. A hálózat partnerei a központilag előállított fagylaltok mellett rengeteg segítséget kapnak az anyacégtől vállalkozásuk üzemeltetéséhez: központi marketing tevékenységet, mindenre kiterjedő oktatást, továbbképzéseket, valamint folyamatos termékfejlesztést.
Amennyiben készen állsz, hogy megtedd a következő lépést, hogy saját Levendula Fagylaltozót üzemeltess, érdeklődj a további részletekért az alábbi elérhetőségeken:
Szalay Péter
+36204543645
szalay.peter@levendulafagylaltozo.hu

Cikkek

17. alkalommal rendezték meg a Coop Rallyt

A Polus Sütő Kft. csapata nyerte a 17. alkalommal megrendezett Coop Rally-t. A minőségi magyar élelmiszer-előállítást és -termékeket a középpontba állító, idén több mint 100

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu