Átlépte a húszat a Bubbles mosodáinak száma

Átlépte a húszat a Bubbles mosodáinak száma

Átlépte a húszat a Bubbles mosodáinak száma

 

A legújabb Bubbles egység múlt pénteken, a III. kerület Flórián üzletközpontban nyitott meg a nagyközönség előtt, és ezzel 21-re növelte az önkiszolgáló mosodáinak a számát.
Ezzel együtt összesen 4 Bubbles önkiszolgáló mosoda található meg a kerületben. Az új üzlet a már jól ismert Bubbles üzleti modell alapján készült el. Az üzletben összes 7 gép segíti a vendégeket, amelyből 4 mosógép és 3 szárítógép.
Természetesen a legújabb fejlesztéseket is megkapta az üzlet, hogy a vendégek zavartalanul, jó minőségben tudják igénybe venni a szolgáltatásokat. A megszokottak szerint a mosáshoz a mosó-, öblítő és egyéb vegyszerek adagolása automatikus.
A többi üzlethez hasonlóan a fizetést a Bubbles által fejlesztett érintőképernyős automata segíti.
Hamarosan újabb Bubbles üzlet nyílik, így akit érdekel, hol találkozhat  a következő üzletel, akkor figyelje a Bubbles facebook oldalát.

Cikkek

Bemutatkozik a Maráczi Serház koncepció

A Maráczi Serház koncepció 2018-ban debütált a fesztiválok világában. Az egyedi, kör alakú italpultjaik rendkívül népszerűvé váltak, és számos fesztivál, rendezvény és városi esemény üde

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu