Élő fenyőfa akció az Oázis Kertészetekben

Élő fenyőfa akció az Oázis Kertészetekben

Élő fenyőfa akció az Oázis Kertészetekben

Az Oázisban vásárolt megjelölt cserepes élő fenyőt 2016. január 2-9. között visszaviheti, és levásárolhatja a fa árának felét.

A fenyőfa árának 50 %-át a fenti időszakban az eredeti nyugta bemutatása esetén lehet levásárolni. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, és a készletek erejéig tart. Az áruházak készletei eltérőek lehetnek, az árváltoztatás jogát fenntartják.

Az Oázis Kertészetek a hazánkban szinte ismeretlen, de nyugaton rendkívül népszerű “gardencenterek”-et képviselik. Az üzletek áruválasztéka a kert-dísznövény-dekoráció tematikára épül, széles termékskálájának és aktív marketing-tevékenységének köszönhetően egész évben jelentős kiskereskedelmi forgalmat generál. Az értékesítés alapeszméje a vevőorientáltság és szakmai korrektség.

Az Oázis Kertészet a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Annak érdekében, hogy a fenyőfa jobban elviselje a szabadtéri és a szobahőmérséklet közötti hirtelen hőmérséklet különbséget, a következő szempontokat igyekezzen betartani:

Díszítésig tartsa hűvös (lehetőleg fagymentes) helyen, a szobába fokozatosan vigye be, előbb a garázsban vagy a folyosón tárolja. Így nem sokkolja a fát a hirtelen hőmérséklet különbség.
A szobában a fűtőtesttől a lehető legtávolabb legyen elhelyezve.
Kevés vízzel öntözze, de a fa földjét tartsa nyirkosan, kerülje a túlöntözést, mert a levelei olykor hullanak is. A szobában a levegő páratartalmának növelésével biztosíthat jobb körülményeket a fának.
Vigyázzon a fa épségére, ügyeljen arra, hogy ne gyulladjon meg. Hagyja meg a fa rügyeit, ágait, hogy az majd tovább növekedhessen. Visszaváltáskor vegye le róla a díszeket, papírokat. Sérült, halott fát nem áll módunkban visszavásárolni.
Az ünnepek utáni „lebontást” követően visszaváltásig, vagy kiültetésig tartsa hűvös (lehetőleg fagymentes) helyen. Fontos, hogy a szabadtérre fokozatosan vigye ki.
Amennyiben megtartja a fát, akkor a fagyok után ültesse ki. Legalább 40 – 80 cm átmérető ültető-gödör szükséges a fának. Ültetéskor használjon jó minőségű földet, szerves trágyát, a fa gyökérnyaka a felszínnel egy szintben legyen. Ültetést követően a fának sok vízre van szüksége, így alaposan és gyakran kell öntözni, főleg a nyár folyamán. Lehetőség szerint a fa körül a talajt fakéreggel, lombbal, vagy ágnyesedékkel takarja, hogy a földje tovább nedves maradjon.
Kellemes Ünnepeket kíván az Oázis!

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu