Nordsee étterem nyitott az Árkád Bevásárlóközpontban

Nordsee étterem nyitott az Árkád Bevásárlóközpontban

Nordsee étterem nyitott az Árkád Bevásárlóközpontban

 

Immár ötre bővült a Nordsee hazai éttermeinek száma. Július első napjaitól a hálózat legújabb egysége a budapesti ÁRKÁD Bevásárlóközpont földszintjén várja vendégeit.
A Nordsee ötödik, 200 m2 alapterületű étterme, már a hálózat központjának legújabb design tervei alapján került kialakításra. A Nordsee németországi központja ezt az éttermet is jelöli majd a 2014-es év legszebb Nordsee éttereme díjra.

A Nordsee legújabb étterem design-ját az aktuális trendeknek megfelelően alakította ki, amelynek küszönhetően az megnyitása óta nagyon sok látogatót, vendéget vonz.

Az Árkád food-court mellett elhelyezkedő étterem megújult választékkal és sok-sok akcióval várja kedves vendégeit. A hálózat hazai éttermeit tekintve itt került elsőként bevezetésre napi menü, illetve a gluténmentes étel választék is.

Ebben az évben még egy Nordsee Snack shop fog nyílni, várhatóan ősszel Budaörsön a Tesco ételudvarán.

Jelenleg világszerte közel 500 Nordsee étterem működik. Az 1896-ban alapított, német franchise hálózat nagyon sokáig csak hazai nyelvterületeken, Németországban és Ausztriában volt jelen. Nem is olyan régen, 2008-2009-ben fordult a nemzetközi, főképp európai piacok felé, és nyitott üzleteket Romániában, Svájcban, Spanyolországban, Törökországban, Bulgáriában, Csehországban, Oroszországban, Cipruson valamint hazánkban is. Annak ellenére, hogy az éttermekbe minden “hal” alapanyagot Németországból szállítanak. a hálózat Dubaiban is jelen van már.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu