Új üzletbe költözik a Party Point Árkád

Új üzletbe költözik a Party Point Árkád

Új üzletbe költözik a Party Point Árkád

Március 20-tól az Árkád 2 Bevásárlóközpont -1. szintjén várja az érdeklődőket, vásárlókat a Party Point Árkád üzlete.
“Elkezdtünk visszaszámolni. Hat nap múlva egy nagyobb, szebb üzletbe költözünk! Nyitási akciónkba belesűrítettünk sok-sok nyulat, szerencsekísértést, megannyi százalékot, arcfestést, lájkgyűjtést, és persze lufihajtogatást is!” – olvasható a Party Point Árkád Facebook-oldalán.
A Party Point az első léggömb és parti kellék szaküzlet hálózat Magyarországon, mely széles termékválasztékkal, egységes színvonalú szolgáltatásokkal, szakértők segítségével áll a lakosság és a közületi megrendelők rendelkezésére.
A Party Point Franchise egy olyan üzleti lehetőséget kínál Önnek, mellyel gyorsan megtérülő befektetéssel, alacsony kockázat mellett bővítheti üzletének kínálatát, vagy vághat bele egy új üzlet elindításába.
A 100%-ban magyar tulajdonú Party Point hálózat 2010-től a Magyar Franchise Szövetség tagja.
Forrás: partypoint.hu; Party Point Árkád Facebook-profil

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu