Új infotainment szolgáltatás a Hertz autókölcsönzőnél

Új infotainment szolgáltatás a Hertz autókölcsönzőnél

Új infotainment szolgáltatás a Hertz autókölcsönzőnél

A Hertz autókölcsönző új szolgáltatást vezetett be Magyarországon. Ügyfeleik a legújabb 4G mobil WiFi-t kérhetik autóbérléshez, ezáltal gyorsan és kényelmesen internetezhetnek utazás közben is, bármerre járnak.

A Hertz autókölcsönző gépjármű flottájába egymás után érkeznek a legújabb modellek, de emellett nagy figyelmet fordítanak szolgáltatásaik folyamatos bővítésére is.

A bérelhető WiFi-hez könnyedén csatlakoztatható tablet, laptop, okostelefon vagy játékkonzol, egy időben akár 10 eszköz is. Nincs adatforgalmi korlátozás, nincs roaming-szolgáltatási díj, és akár. 128 Mbps sebességgel is lehet száguldani az info-sztrádán.

A Hertz Autókölcsönző közel 40 éve van jelen Magyarországon. A hazai Hertz franchise jogok tulajdonosa a Mercur Rent a Car Kft. A Hertz rendkívül széles és színes gépjármű választékkal szolgálja ki az üzleti és a privát utazókat egyaránt. A legújabb technológiákkal felszerelt autók mellé a Hertz világszínvonalú szolgáltatását nyújtják: teljes körű flottakezelés és kárügyintézés, 24 órás országúti segélyszolgálat Európában. Ügyfeleik minél kényelmesebb és gyorsabb kiszolgálása érdekében már 12 bérbeadó iroda áll az ügyfelek rendelkezésére Magyarország több városában. Továbbá, rugalmas autóátvétel és leadás, valamint különféle kiegészítő felszerelések biztosítják az egyszerű és kényelmes autóbérlést.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu