Új külföldi taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Új külföldi taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Új külföldi taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

 

2019. januárjától a Magyar Franchise Szövetség tagjai között üdvözölheti az EXTÉRIA-t, mely a munka- és tűzvédelem területén  Csehország egyik vezető tanácsadó cégének számít.
A vállalkozás 2011-ben indította szolgáltatásait a Cseh Köztársaság területén, 2016-tól pedig már Szlovákiára is kiterjesztették tevékenységüket.
A Cseh Franchise Szövetség tagja, és állandó résztvevője a  csehországban megrendezésre kerülő nemzetközi üzleti és franchise kiállításoknak.
Partnereik számára komplex és hosszútávú kiszervezést nyújtanak a munka- és tűzvédelem területén, vállaják a jogszabályoknak megfelelő dokumentációk kidolgozását, a képzések, oktatások lebonyolítását. A felügyeleti szervek ellenőrzései során kockázatmegelőzéssel foglalkozó munkatársaik látják el az ügyfelek képviseletét.
Tevékenységük során az önálló kisvállalkozásoktól a nagyipari vállatokig folytatnak tanácsadást, de az oktatás az egészségügy és a franchise szféra szereplői  számára is hatékony segítséget tudnak nyújtani.
Jelenleg több, mint 4700 elégedett ügyféllel rendelkeznek.

Franchise rendszereben történő terjeszkedésük során most Magyarország felé nyitnak. Ennek első lépésenként a Magyar Franchise Szövetségbe történt belépésük melett kiállítanak a Franchise Börze 2019en február  7-én a Novotel Budapest Centrumban megtartásra kerülő franchise kiállításon is.

www.exteria.biz

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu