Új „Szakértő válaszol” rovatot indít a BioTech USA

Új „Szakértő válaszol” rovatot indít a BioTech USA

Új „Szakértő válaszol” rovatot indít a BioTech USA

December 16-án indítja megújult “Szakértő válaszol” rovatát a BioTech USA franchise hálózata. Az indulás előtt valamennyi munkatársát bemutatja a nagyközönségnek Facebook-oldalán, akik majd válaszolni fognak az olvasói kérdésekre.
“A BioTech USA “Szakértő válaszol” rovata eddig is nagy népszerűségnek örvendett, így úgy gondoltuk, ideje újítanunk és több szakértő lehetőségét kínálnunk Nektek, hogy valóban az adott terület specialistáitól tudjatok tanácsokat kérni.” – olvasható a biotechusashop.hu oldalon.
A munkatársak, szakértők bemutatása mellett egy új Facebook-oldalt is létrehozott az étrend-kiegészítőket gyártó és forgalmazó franchise vállalkozás. A BioTech USA Szakértői Blog oldalon az olvasók nyomon követhetik a szakértők bemutatkozását és kommentjeit, az edzésekkel kapcsolatos tanácsaikat, tippjeiket, valamint motivációs cikkeket, és recepteket is.
A négy szakértő Nagy Dóra, testkultúra nőknek, Silye Gabriella sporttáplálkozás szakértő, Hegyi Csaba, testkultúra férfiaknak, és Németh Sándor táplálék kiegészítő specialista. A BioTech USA szakértőivel személyesen is találkozhatnak az érdeklődők december 15-én a Sunrise Crossfight Arénában tartandó nyílt napon.

A BioTech USA franchise

A BioTech USA Sport Élet Egészség Központ mára piacvezetővé vált Magyarországon a táplálék-kiegészítők szegmenségben. Országosan több mint 80 boltból áll a hálózat és folyamatos a fejlődés. Termékeik között megtalálhatók a vitaminok, ásványi anyagok, fogyókúrát támogató termékek és a fehérjék is.
Az egészségtudatos táplálkozás a mai ember számára elengedhetetlen. A BioTech USA filozófiája, hogy felelősséggel tartoznak a fogyasztóik iránt, ezért kiemelt hangsúlyt fektetnek arra, hogy eladóik magas szintű szakismeretekkel rendelkezzenek, ennek érdekében folyamatos szakképzéseket biztosítanak számukra.
Termékeiket folyamatosan fejlesztik annak érdekében, hogy választékukkal a legmagasabb igényeknek is megfeleljenek.
Szerző: ViFe
Forrás: BioTech USA HU Facebook-profil; biotechusashop.hu

 

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu