Új Vitamin Szalon® egység nyílik Újszegeden

Új Vitamin Szalon® egység nyílik Újszegeden

Új Vitamin Szalon® egység nyílik Újszegeden

 

Október 1-től már két üzletben is elérhetik a Kert-Ész Klub termelőinek zöldség-gyümölcseit. Várnak mindenkit szeretettel az újszegedi Vitamin Szalonban is. Cím: Szeged, Fő fasor 180-182.
A referencia üzlet tavaszi nyitását követően az első franchise partner is megkezdi működését Szegeden. A jogtulajdonos tervei szerint az év végéig a fővárosban is megnyílik az első Vitamin Szalon® üzlet.

Újszegedről röviden

Újszeged Szeged egyik városrésze. A Tisza bal partján található. Ma megközelítőleg 25 300 ember lakja a városrészt. Újszeged 1796-ban lett mezőváros, 1880. június 5-én csatolták Szegedhez.
Itt található a Szabadtéri Színpad, a Vakok Intézete, a Népliget, az Egyetemi Füvészkert, a Gabonatermesztési Kutató Intézet (GKI), a Ligetfürdő, a Partfürdő és a lebontott Termálfürdő (Gomba), a Forrás szálló és termálfürdője, valamint a városi Sportcsarnok.

Vitamin Szalon® franchise

A Vitamin Szalon® a jövő zöldség-gyümölcs üzlete, ahol a vásárlók kedvező áron jutnak friss, jó minőségű magyar termékekhez, igényesen kialakított, vásárlóbarát környezetben. A Vitamin Szalon® koncepció célja, hogy közvetlenül a hazai termelőktől beszerzett termékeket forgalmazó, országos franchise hálózatot hozzon létre. Az üzleti koncepció a nagyáruházi professzionalizmus és az igényes sarki zöldséges boltok előnyeit ötvözi.
Vitamin Szalon Újszeged
A Vitamin Szalon® egységekben számos új, innovatív megoldást találnak a vásárlók, amelyek egyedülállóvá teszik a hálózatot. Az üzletekben használt különleges árukiemelő rendszer, az informatív, átlátható, integrált elektronikus ártáblák mind a hálózat által kifejlesztett, egyedi megoldások.
Vitamin Szalon Újszeged
A Vitamin Szalon® egységek olyan új beszerzési csatornát nyitnak meg a vásárlók előtt, ahol a „Termékeink védjegye termelőink neve!” szlogenhez hűen a termékeiket arcukkal, nevükkel vállaló termelők állandó, jó minőségű és zamatos vitaminforrást biztosítanak.
Újszeged leírás forrás: hu.wikipedia.org

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu