Újabb franchise üzleteket nyitott a SPAR

Újabb franchise üzleteket nyitott a SPAR

Újabb franchise üzleteket nyitott a SPAR

 

Fejérmegyében két településen – Mezőfalván és Rácalmáson- nyitotta meg új franchise üzleteit a SPAR, az új SPAR Market üzletekkel összesen 59 franchise partnerrel rendelkezik a hálózat.
Az új mezőfalvi üzlet 198 nm, a rácalmási 210 nm alapterületű, mindkét üzlet tulajdonosai üzletezőként is közreműködnek az egységben. Az új egységekben az országszerte ismert, és széles kínálat található meg, köztük a SPAR saját márkás, és exkluzív termékei, helyben sütött pékáruk, friss zöldség-gyümölcs, valamint előrecsomadolt húsáruk a SPAR húsüzeméből.
A SPAR franchise program részeként heti hatszori áruszállítást, széles választékot, marketingtámogatást, korszerű IT rendszert, valamint a már ismert promóciókat, és Super Shop hűségprogramot tett elérhetővé az új üzletekben a hálózat. A hálózat kiemelkedő értékei mellett természetesen a családi tulajdonban lévő kisboltok előnyeivel is kiegészül a szolgáltatás, így a magas színvonalú kiszolgálás, személyes kapcsolat a vevőkkel, a vevői igények ismerete fontos szerepet kap.
A SPAR Magyarország 2012 szeptemberében indította el franchise programját, mellyel családi vállalkozásban dolgozó kiskereskedőket céloz elsősorban. A rendszerben teljes önállóságukat megtartják a kiskereskedők, viszont nő a választék és a kiegészítő szolgáltatások nyújtotta előnyöket is élvezhetik. Vásárlói részről a hálózat által elért alkupozícióból fakadó kedvező árak, és a hálózat ismert termékei és választéka jelenti a vonzerőt. A SPAR Magyarország idei tervei között szerepel a franchise hálózatának jelentős bővítése, ami egy év alatt a franchise üzletszám legalább megduplázását jelenti.
forrás: elelmiszer.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu