Újabb gyógyszertárakkal bővült a BENU hálózata

Újabb gyógyszertárakkal bővült a BENU hálózata

Újabb gyógyszertárakkal bővült a BENU hálózata

 

Nem a nagyvárosi lakosok kiváltsága, hogy részesülhetnek a BENU akciókból. Egyszerre négy kis település gyógyszertára is csatlakozott a BENU Gyógyszertárakhoz.

Már Girincsen, Sajóládon, Sajópetrin és Kesznyétenben is elérhetők a BENU Gyógyszertárak akciói, a települések postaládáiba pedig havonta érkezik a BENU ingyenes akciós kiadványa. A jól megszokott és megszeretett dolgok viszont nem változtak. A jól ismert gyógyszerészekkel és szakasszisztensekkel találkozhatnak a betérők és a gyógyszertárak nyitva tartási rendje is változatlan.

A BENU Gyógyszertárak messziről felismerhetőek, szembe tűnőek, nyitottak, világosak és barátságosak.
A BENU szakított a vásárlóközönség fejében a gyógyszertárakról kialakított képpel. Előtérbe helyezték az egészség megőrzésének fontosságát.. Felhívják a figyelmet a vitaminok, táplálék-kiegészítők, minőségi babaápolási és szépségápolási cikkek és diagnosztikai eszközök mindennapi életben betöltött fontos szerepére. A szabad polcok lehetővé teszik a kényelmes vásárlást, a nyugodt válogatást, a termékek és azok árainak összehasonlítását.
A BENU és az innováció kifejezések a kezdetektől fogva összekapcsolódnak. A BENU Koncepció több évtizedes kiskereskedelmi tapasztalaton és aktuális piackutatási eredményeken alapszik. Felismerve a gyógyszerpiac aktuális helyzetéből adódó kihívásokat és az erős hálózatban rejlő lehetőségeket, a BENU Hálózatot összefogó BENU Magyarország Zrt. elsőként dolgozott ki a hazai piacon olyan gyógyszertári know-how-t, amely az értékesítéstől a pénzügyeken át a marketingig a üzemeltetés teljes körét érinti és a gyógyszertár működtetés minden problémájára megoldást kínál.
A BENU Koncepció alkalmazza a kiskereskedelem más ágazataiban már bevett termék-prezentációs módszereket, a kategória-menedzsmentet, a vásárlóbarát, egyben értékesítést ösztönző termékkihelyezést.

 

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu