Újabb irodákkal bővülne a Duna House

Újabb irodákkal bővülne a Duna House

Újabb irodákkal bővülne a Duna House

 

Tökéletes időzítéssel léphetnek be az új szakaszba érkező ingatlanpiacra az érdeklődők a Duna House partnereiként, komoly üzleti lehetőségekhez jutva az ingatlanközvetítő támogatásával, írja a Forbes.

Rég állt olyan izgalmas változások előtt az ingatlanpiac, mint most, így nem érdemes sokáig gondolkodnia annak, akit kicsit is csábít ez a terület. „Az intenzív növekedés után viszonylag stabil időszakra számítunk, tele potenciállal. Újabb irodákkal és értékesítőkkel bővülve szeretnénk az ügyfeleink mellett állni, akik egyre jobban igénylik a szakértői segítséget, akár eladói, akár vevői oldalon” – vázolja a trendeket Szemler Tamás franchise igazgató. Ilyen körülmények között elsősorban a nagy hálózatok tudnak prosperálni, megéri tehát a Duna House csapatához csatlakozni, hiszen az ingatlanközvetítő 20 éve van jelen hazánkban, több mint 160 irodával, emellett pedig lengyel- és csehországi jelenléttel is rendelkezik.

Tavaly a cégcsoportot a legdinamikusabban fejlődő franchise hálózatnak választották Magyarországon, sikereiket pedig jól mutatja, hogy 2019-ben 34 irodával tudtak bővülni, amelyekben az ügyfelek nemcsak álmaik ingatlanját találhatják meg, hanem az összes kapcsolódó szolgáltatást is igénybe vehetik, legyen szó hitelközvetítésről, értékbecslésről vagy energetikai tanúsítványról. Ilyen erős háttérrel nemcsak a márkaismertség és marketingtámogatás előnyeit élvezhetik a partnerek, hanem hatalmas adatbázishoz férnek hozzá és alapos képzésben részesülnek, így jóval kisebb kockázattal vághatnak bele az üzletbe, mintha a nulláról építenék fel saját brandjüket.

Ilyen előnyök mellett nem csoda, hogy jelenlegi franchise partnereik fele több mint 10 éve ragaszkodik hozzájuk, és egyre többen visznek több irodát a Duna House égisze alatt. Sokan érkeztek hozzájuk kereskedelmi vagy pénzügyi szférából, de sportoló, ügyvéd és egykori multis középvezető is akad közöttük – közös bennük az ingatlan iránti szenvedély, a vállalkozói szemlélet és a kitartás. Hasonló kvalitásokkal bárki megtalálhatja a számítását a Duna House-nál előzetes ingatlanos tapasztalat nélkül is, ráadásul nem kell sokat várnia üzleti elképzelései megvalósítására, hiszen szerződés esetén már 3-4 hónapon belül sor kerülhet az irodanyitásra, az induláshoz szükséges 5–10 millió forintos befektetés pedig a tapasztalatok alapján egy-két éven belül megtérülhet. Az ingatlanközvetítőnél várják azokat is, akik kifejezetten csak befektetésben gondolkodnak, vezetőképző központjukban ugyanis az irodák menedzselésére alkalmas szakembereket is képeznek, ugyanakkor a franchise igazgató szerint egyértelműen azok az irodák a legsikeresebbek, ahol maga a partner is aktívan részt vesz a működésben.

A Duna House hálózata iránt elköteleződő érdeklődők a folyamat legelejétől teljes támogatást élveznek. Elsajátítják a hálózat működésének minden csínját-bínját az értékesítéstől a marketingig, megfelelő képzésben részesülnek, a franchise kapcsolattartókkal pedig alaposan feltérképezik az adott város lehetőségeit. „Folyamatosan fogjuk az újonnan érkezők kezét az első három-négy hónapban. Minden eszközzel segítjük őket, hogy aztán valódi szakértőként állhassanak helyt ebben az izgalmas piaci környezetben” – hangsúlyozza Szemler Tamás.

Az üzleti lehetőségek és a csatlakozás lehetőségéről további részletek itt érhetőek el.

Forrás: Forbes

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu