Újabb OMV-töltőállomáson nyílt SPAR express

Újabb OMV-töltőállomáson nyílt SPAR express

Újabb OMV-töltőállomáson nyílt SPAR express

Újabb OMV-töltőállomáson nyílt SPAR express, amely könnyen megközelíthető helyen, éjjel-nappal várja a vásárlókat a SPAR-nál megszokott termékek széles választékával és kedvező árakkal. Ez a hatodik olyan SPAR express üzlet, amelyet a SPAR Magyarország Kft. és az OMV együttműködésének keretében, OMV töltőállomáson üzemeltet helyi kiskereskedő.
Február 26-ától várja a vásárlókat a legújabb SPAR express, amely Szigetszentmiklós mellett, az M0-s autóút 19-es kilométerkövénél található OMV benzinkúton nyílt meg. A 180 m2 alapterületű üzlet kínálatában a SPAR sajátmárkás termékein túl megtalálhatóak az alapvető szárazáruk, a zöldség és a gyümölcs, a változatos tejtermékek és a gyorsfagyasztott áruk, de a helyben sütött pékáruk és a grillételek széles választéka is. A vásárlók így éjjel-nappal, akár útközben, a tankolással összekötve is elintézhetik napi bevásárlásukat.
Az új egység ezen kívül a többi SPAR franchise áruházban megszokott kedvező árakat is biztosítja a vevők számára. A sajátmárkás termékek garantáltan SPAR áron szerepelnek a kínálatában, míg a többi termék esetében is a SPAR franchise elvek érvényesülnek az árszabásban.
A SPAR Magyarország és az OMV együttműködése 2013. év vége óta tart, amikor megnyílt az első teszt üzlet a budapesti Fehérvári úton található OMV töltőállomáson. Azóta a szigetszentmiklósi SPAR express a hatodik ilyen egység, és az elkövetkező napokban további kettő nyitja majd meg kapuit, Budapesten a Róbert Károly körúton és a Széchenyi téren.
(A képen látható balról jobbra: Maczelka Márk, SPAR Kommunikációs vezető –
Varga Csaba, SPAR Franchise területi vezető,
Szemes Mónika OMV gasztro manager – Balogh Tibor, OMV sales manager –
Erwin Schmuck, SPAR ügyvezető igazgató –
Boczka Sándor, SPAR express üzemeltető)

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu