Újabb szépségszalonnal bővült Budapest

Újabb szépségszalonnal bővült Budapest

Újabb szépségszalonnal bővült Budapest

 

Újabb szépségszalonnal bővült Budapest

Örömhír a szépülni, frissülni akaró hölgyeknek, hogy a High Care megnyitotta legújabb High Care Center szalonját. Az új szépségszalon Budán nyílt (1125 Budapest, Nógrádi utca 39.), ezzel már országosan, összesen 26 helyen állnak vendégeik rendelkezésére professzionális arc- és testkozmetikai termékekkel és szolgáltatásokkal.

A High Care csúcskategóriás szolgáltatásait, többek között az anyacég által kifejlesztett HC VACU Sport- regenerációs és a High Care Medical Vacumed speciális gépek biztosítják.

új High Care szalon Budán

Az új szalon Budán, várja vendégeit!

A High Care 1992-ben indult Magyarországon, a német Weyergans High Care® Ag. arc- és testkozmetikai termékeinek és szolgáltatásainak a forgalmazására. Országos franchise hálózatukban megtalálhatóak a High Care Center és High Care Studio szalonok. A franchise rendszer hazai gazdája, a High-Care Cosmetics Hungária Kft. 2012-ben és 2014-ben is elnyerte az év Mester Franchise Hálózata díjat.

High-Care franchise: A HIGH-CARE CENTER egy olyan speciális intézmény, mely a szépség, a testápolás és az egészség alapjain nyugszik, s egyben egészségügyi és testkezeléseket, aktív táplálék kiegészítőket biztosít vendégeinek.

High Care Hungary

Mindezt egy jól működő franchise rendszer keretében kínálja, mely biztosítja az összes érdekelt fél piaci védelmét, és így a leghatékonyabb befektetési megtérülést. Az speciális, szabadalmaztatott eljárások biztosítják az egyediségét a kozmetikai piacon.

További információkért keresse a High-Care Cosmetics Hungária Kft. rendszergazdát.

(forrás: High Care Cosmetics Hungária)

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu