Újabb taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Újabb taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Újabb taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

 

A STUDIOAPPS Kft. fő terméke a Beauty Studio App, mely eddig elsősorban szépségipari szalonok számára kialakított, teljes körű ügyviteli rendszerként funkcionált. 2012 óta szolgáltatjuk ezt a megoldást a BioHair hálózat számára. Idén készültünk el rendszerünk továbbfejlesztett verziójával, amely már más iparágak franchise hálózatai számára is megoldást nyújt a mindennapi ügyviteli problémákhoz. 

A rendszer segítségével folyamatosan nyomon lehet követni a hálózat tagjainak teljesítményét, illetve belső kommunikációs rendszerünk segítségével a mindennapi kapcsolattartást is megkönnyíti a franchise partnerek és a franchise rendszergazdák között.

A raktárkezelési funkció segítségével valós időben követhetjük nyomon készletállományunkat. A bevételezés és az anyagok kiadása is egyszerű és automatikusan történik. Központi raktármodulunk segítségével egyszerűbbé válik egy franchise alapanyag ellátása és elszámolása.

Igény esetén naptárfunkciónk segítségével kezelni tudjuk ügyfeleink időpontjait. A vásárlóinkkal kapcsolatos legfontosabb információkat (pl.: név, telefonszám, e-mail cím) is eltárolhatjuk és kapcsolatba léphetünk velük az alkalmazáson keresztül. Törzsvásárlói rendszerünk segítségével kezelhetjük vásárlóinkat illetve rendelkezünk integrált vendégértékelési modullal is.

Alkalmazásunk összes funkcióját nehéz lenne ilyen röviden bemutatni, így arra bíztatunk minden érdeklődőt, hogy vegyék fel értékesítő kollégánkkal a kapcsolatot és egy személyes találkozó keretében ismerjék meg a rendszerünkben rejlő lehetőségeket!

Somlyai László

Ügyvezető, Értékesítési vezető
Telefon: +36  20/405-5029
E-mail: laszlo.somlyai@hairstudioapp.com
www.hairstudioapp.com

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu