Újabb Vitamin Szalon egység nyílt Budapesten

Újabb Vitamin Szalon egység nyílt Budapesten

Újabb Vitamin Szalon egység nyílt Budapesten

Május 29-én a Lurdy Házban átadott egységgel már két fővárosi helyszínen is friss termékekkel várják vásárlóikat  a Vitamin Szalon zöldség-gyümölcs üzletek.

A Vitamin Szalon hálózat küldetése a hazai kertészek által, a jó gazda gondosságával megtermelt, megbízható forrásból származó kiváló minőségű zöldségek, gyümölcsök hálózati szintű forgalmazása hazánkban. A hálózat minden egységében a dél-alföldi Kert-Ész Klub Magyarország Egyesület kertészeinek jó minőségű, jó ízű, és egészséges termékeit kóstolhatják, vásárolhatják meg a betérők.

A legújabb Vitamin Szalon zöldség-gyümölcs üzlet a Lurdy Házban felújított prémium kategóriás Reál élelmiszerüzletben került kialakításra.

A Vitamin Szalon a jövő zöldség-gyümölcs üzlete, ahol a vásárlók kedvező áron jutnak friss, jó minőségű magyar termékekhez, igényesen kialakított, vásárlóbarát környezetben. Az üzleti koncepció számos új, innovatív megoldás alkalmazásával ötvözi a nagyáruházi professzionalizmus és az igényes sarki zöldséges boltok előnyeit.

A züldség-gyümölcs üzlet hálózat további üzletnyitásokat tervez, ötödik egységét július elején nyitja majd meg a Pólus Centerben.

A Lurdy Házban átadott egység ünnepélyes megnyitóját dr. Feldman Zsolt agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár is megtisztelte jelenlétével. Örömét fejezte ki a Reál Prémium üzlet felújítása kapcsán, és üdvözölte a kezdeményezést, hogy a hazai őstermelők az Vitamin Szalon révén közvetlen kapcsolatba kerülhetnek vásárlóikkal.

A megújult Reál Prémium áruház egyébként számos kiegészítő és kényelmi szolgáltatással is várja vásárlóit. A salátabár mellett hazai beszállítóktól származó, kiváló minőségű baromfi- és tőkehús, illetve grillezett készételek is kaphatók az áruházban. Kávékülönlegességek, sütemények, szendvicsek és meleg ételek széles választékát kínálja a kávézó és szendvicsbár.

Cikkek

Bemutatkozik a Maráczi Serház koncepció

A Maráczi Serház koncepció 2018-ban debütált a fesztiválok világában. Az egyedi, kör alakú italpultjaik rendkívül népszerűvé váltak, és számos fesztivál, rendezvény és városi esemény üde

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu