200 millió forintos beruházás az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft-nél

200 millió forintos beruházás az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft-nél

200 millió forintos beruházás az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft-nél

 

Ünnepélyes keretek között adták át az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. új, 2000 négyzetméteres raktárát és logisztikai központját Székesfehérváron. A 200 millió forintos beruházást egy többlépcsős fejlesztési folyamat részeként hozták létre a Homoksoron. Az átadáson részt vett többek között dr. Cser-Palkovics András polgármester, aki Székesfehérvár gazdaságának összetettségéről és a cégcsoport városban betöltött szerepéről beszélt.


Dr. Móré Attila, az Alpha Befektetési Holding Zrt. elnöke

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 25 évvel ezelőtt jött létre 10 fővel, töretlen fejlődésének köszönhetően ma 400 főt foglalkoztat. A klasszikus állatgyógyászati tevékenysége mellett állatgyógyszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz, továbbá állateledelek és felszerelések kis- és nagykereskedelmét folytatja. Gyártó és kereskedelmi tevékenységének tavalyi árbevétele 17,6 milliárd forint, adóteljesítménye 2,1 milliárd forint volt. A vállalatcsoportnak összesen nyolc telephelye van Székesfehérváron, Bábolnán, Debrecenben, Békéscsabán és Budapesten.
A 200 millió forintos új raktárt és logisztikai központot egy többlépcsős beruházási folyamat részeként hozták létre, uniós támogatással. A 2000 négyzetméteres gyógyszerraktár és logisztikai bázis a közép- és nyugat-magyarországi kereskedelmet és ellátást támogatja, teljes egészében megfelel az uniós előírásoknak. A központ a korszerű technikának köszönhetően gyors és hatékony munkafolyamatokat, kiszolgálást tesz lehetővé, és a korábbinál barátságosabb munkakörülményeket biztosít az alkalmazottaknak külön irodarészekkel, öltözőkkel.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu