2018. év legjobb üzleti koncepciójának választották az ERA-t

2018. év legjobb üzleti koncepciójának választották az ERA-t

2018. év legjobb üzleti koncepciójának választották az ERA-t

 

A nagy múltnak örvendő Global Franchise Magazine idén első alkalommal díjazta a legkiválóbb nemzetközi franchise hálózatokat. A franchise szaktekintélyekből álló zsüri több kontinens közel 100 franchise hálózat közül választotta ki a legkíválóbbakat.
A Legjobb Üzleti Franchise koncepció díjat az ERA (Expense Reduction Analysts) hálózatnak ítélték oda. Nem utolsósorban az ERA a franchise hálózatok összesített megmérettetésén is a második helyen végzett. A Február közepén megrendezésre került díjátadó gálán az ERA-t Fred Marfleet – a hálózat alapító elnöke, valamint Klaus Jeschke – vezérigazgató képviselte.
“Ebben az évben ünnepeljük hálózatunk 25 éves fennállását, és úgy hiszem ez a díj hűen jelképezi az ERA azon ambícióját, hogy globálisan megerősítse pozícióját, és felküzdje magát a legismertebb franchise hálózatok körébe. A díj kifejezi, hogy egy a világ számos földrészén, 32 országban sikeresen működő hálózat egy olyan kulturális egységet képvisel, amely nagyban hozzájárulhatott a díj odaítéléséhez” – nyilatkozta Fred Marfleet.
Az ERA koncepciója költséggazdálkodási szakemberek tevékenységén alapul. A hálózat célközönsége nagy- és középvállalatok. A cél, hogy a hálózat által képzett szakemberek a partnercégek számára pénzt takarítsanak meg, olyan módon csökkentsék azoknak kiadásait, költségeit, hogy az az általuk forgalmazott termékek minőségének-, vagy az általuk nyújtott szolgáltatások minőségének az ne menjen a rovására.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu