30 éves lett a HighCare Magyarország

30 éves lett a HighCare Magyarország

30 éves lett a HighCare Magyarország

Gondoskodás. Ez volt a HighCare jubileumi konferenciájának központi eleme, és ez a cég elmúlt 30 évének is a mottója.

A hazai cégvezetők, Lavotha Ildikó és Lavotha Péter 30 évvel ezelőtt az első Beauty kiállításon találkozott a Weyergans High Care® Cosmetics cégalapító tulajdonosával, Dr. Rudolf Weyergansszal, aki szintén részt vett a konferencián. Az alapító előadásában végigvette a High Care történetét, hogyan jöttek a fejlesztések és hogyan bővült nemzetközi szinten is az 1981-ben alapított németországi cég.  Emellett beavatta a résztvevőket egy kicsit a jövőbe is, hiszen rendszeresen forradalmi újításokkal állnak elő. Nem lesz ez másként idén sem.

Ildikó a rendezény elején elárulta, hogy hezitált, nem volt biztos abban, hogy ebben a mai világban, a koronavírus-járványból épp, hogy csak felállva, egy háború szomszédságában kell-e ünnepelni. De mikor, ha nem most? Minden érv amellett szólt, hogy bizony kell, és ez a rendezvényen be is igazolódott.

S hogy a 30 év alatt mennyit változott a világ? Tökéletesen szemléltette Dr. habil. Papp-Váry Árpád PhD, a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) Üzleti Karának dékánja, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke Gondoskodom, tehát vagyok, – marketing megoldások az offline és online térben című előadásában. 

De szerencsére arról is megbizonyosodhattunk, hogy azért nem minden változik, hiszen például a HighCAre Styler cream 1985-ös megjelenése óta a mai napig jelen van a piacon, mint a cég számos egyéb terméke, persze többször megújulva, de ugyanabban a minőségben.

Hogy mennyire sokoldalú, mégis összefüggő kezeléseket tudnak végezni, azt Kesjár Edit kozmetikus mester, nemzetközi TOP tréner Full Body test és anti-aging kezelési lehetőségek, – 30 év tapasztalata egy kezelésben című összegzése bizonyította. 

Cikkek

2024-ben újra franchise kiállítás lesz Budapesten

Sokan gondolkoznak azon, miként kerülhetnének ki az alkalmazotti létből és válhatnának saját főnökükké. Egy vállalkozás elindítása nagyon sok előkészületet igényel, bonyolult és kockázatos folyamat. Nem

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu