Folytatódnak a DIEGO kupon hétvégék

Folytatódnak a DIEGO kupon hétvégék

Folytatódnak a DIEGO kupon hétvégék

Június 22-24. között 16 fajta padlószőnyegből ad árengedményt a DIEGO. Június utolsó hétvégéjén pedig valamennyi sötétítő függönyt 20 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak meg az áruházakban.

Nem kell mást tennie, mint kivágnia az akciós kupont, és a megadott hétvégén a legközelebbi DIEGO áruházban beváltani a kiválasztott termékre. Az akció részleteit megtekintheti és a kuponokat letöltheti még a kupon.diego.hu oldalról.

A DIEGO mára már közel 50 millió Euro-s forgalmat lebonyolító nemzetközi franchise hálózat. Magyarországon, Romániában, és Szlovákiában összesen 121 áruházában vásárolhatják meg a fogyasztók a kedvező árú, kiváló minőségű termékeket.

A DIEGO 1992-ben kiskereskedelmi tevékenységgel és kiállítási szőnyegezéssel indult el, majd rövid időn belül vidéki kiskereskedők folyamatos kiszolgálásával bővítette tevékenységi körét. Nagykereskedelmi szolgáltatásaik teremtették meg az 1995-ben elindult franchise alapokon működő bolthálózat alapjait. Saját és franchise-ban működő üzlethálózatuk lényege, hogy a DIEGO vevői bárhol az országban megtalálják a DIEGO termékskálát, azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon.

A DIEGO a Magyar Franchise Szövetség tagja. A nehéz gazdasági körülmények ellenére elért kimagasló teljesítményének elismeréseként, a Diego hálózata nyerte el 2011-ben a Magyar Franchise-szövetség “Az Év Franchise-hálózata” díját.

Forrás: diego.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu