7 dolog, amiért megéri ingatlan franchiset nyitni

7 dolog, amiért megéri ingatlan franchiset nyitni

7 dolog, amiért megéri ingatlan franchiset nyitni

 

Íme a 7 dolog:

 1. Az ingatlan mindig jó befektetés:
  Már magyarázni sem kell az embereknek, hogy lakásbérlés helyett, inkább vásároljanak. Olyan magasan vannak a bérleti díjak, hogy a fiatalok alig várják már, hogy lakást vehessenek. Természetesen a magas bérleti díjak vonzzák az ingatlan befektetőket is (akik például az albérlet piacból szeretnének profitálni).
  Érdekesség, hogy az utóbbi néhány évben esküvő bumm volt az országban. Az a generáció, akik nem házasodtak 20-as éveikben, kitolták (átlag) 30 éves korukig. Ez az ingatlan piacon is érzékelhető lesz, ami fenn tartja a keresletet (vagyis ez is).
 2. Mindent a kezedbe kapsz – Nem kell neked kitalálnod mindent
  Azt is mondhatom, hogy gondolkodnod sem kell, mert már egy működő üzleti modellt kapsz a kezedben.
  Minden eszközt megkapsz ahhoz, már azonnal elkezd a munkát. Nem kell neked kitalálnod az üzleti modellt, árazást, jogi köröket megfutni…
 3. Nem kell felépítened egy márkát – több évet és több millió forintot spórolsz
  Ahhoz, hogy egy saját márkát felhúzz több év és több millió forintra van szükséged, és még akkor sem biztos, hogy felépítetted a branded. Így a franchise csatlakozás után már kész márkát kapsz, és élvezheted azt, hogy az emberek ismerik a cégedet. Nem kell újdonságokat letesztelned, mert ezt megteszi a franchise-átadó (“anyacég), ő az aki leteszteli az új marketing csatornákat, alakítja az árazást, üzleti modellt, toborzást…, felsorolni is nehéz lenne, akkor hosszabb lenne a cikk.
 4. Marketing segítség
  A cikket is támogató Duna House esetében végignéztem, hogy hol, mennyiszer említik a weben, továbbá milyen marketing csatornákat használ. És láthatóan a havi több száz cikknek köszönhetően tovább építik a brandet, ami segíti a franchisetagokat. Nem is beszélve arról, hogy egyetlen ingatlanos cégként a tőzsdén is kint vannak, ami szintén egy brand növelő tényező.
 5. Van kihez fordulni
  Úgy érzed valamit elszúrtál? Vagy tudni szeretnéd, hogy jól vezeted az üzleted? Van kihez fordulnod! A franchise tagságnak egyik legnagyobb előnye, hogy van kihez fordulni, és nem vagy egyedül. Minden téren magasan képzett és tapasztalt szakemberek állnak mögötted, legyen szó oktatásról, jogi kérdésekről, vagy szakmai segítségről! A vállalkozásod elindítása előtt látod a befektetésed megtérülésének idejét és a várható profitot, ami igen kecsegtető a jelenlegi piacon!
 6. Együtt hatékonyabb
  Ez is a brandépítéshez tartozik. A franchisehálózatot kihasználva sokkal hatékonyabb és jobb munkát tud a te ingatlanirodád is végezni. Nem beszélve arról, hogy az irodanyitás pillanatában is már kb 20.000 megbízást kínálhatsz vevőidnek, ingatlanaidat pedig kb 1300 értékesítő adhatja el!
 7. Könnyebb lesz további vállalkozásokat indítanod.
  Ez már a következő lépcső, mégis tudnod kell! A franchise üzemeltetése mellett (ingatlan esetében még inkább) folyamatosan növekszik a kapcsolati hálód, aminek köszönhetően pár év után már tervezheted az újabb vállalkozásod indítását. Használd ki!

A cikk szerkesztését és megjelenését a Magyar Franchise Szövetség tagja, a Duna House támogatta.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu