A CADEAU Bonbon első franchise-átvevője november 7-én nyitja meg egységét Kecskeméten

A CADEAU Bonbon első franchise-átvevője november 7-én nyitja meg egységét Kecskeméten

A CADEAU Bonbon első franchise-átvevője november 7-én nyitja meg egységét Kecskeméten

A gyulai székhelyű CADEAU Bonbon hálózat első franchise-átvevő partnere Kecskeméten nyitja meg egységét, november 7-én. A csokoládéüzlet kialakítására a Malom Center Bevásárlóközpont első emeltén került sor.

Az új üzlet CADEAU Csokoládé Lelőhely koncepción alapuló egység lesz. A franchise-szerződés többhetes tárgyalássorozat eredményént került aláírásra még október elején Szabó Éva, franchise-átvevő és Balogh Boglárka a CADEAU Franchise Kft. igazgatója között.

A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, amelyek az évek során egyre inkább meghatározó szerephez jutottak tevékenységükben.
A koncepció, olyan franchise-partnerek számára nyújt vonzó lehetőséget, akik egy exkluzív boltban, aprólékos gonddal elkészített csokoládékkal akarnak foglalkozni, vagy már működő cukrászdájukban, választékuk kiszélesítésének szándékával alakítanának ki egy csokoládé különlegességeket kínáló Cadeau Csokoládé Sarkot.

A franchise-rendszergazda, Balogh Boglárka 2007 óta működteti CADEAU Csokoládé üzletét Budapest szívében, az V. kerületi Veres Pálné utcában. A franchise-rendszer kialakítása a fejlődés alternatívája. Azt kívánják elérni, hogy Magyarországon is legyenek olyan csokoládézók, amilyenekkel Belgiumban, Franciaországban és más nyugat-európai országokban találkozhatunk. Mivel az azonos márkanév alatt futó, közös reklámmal, és egységet sugalló arculattal rendelkező üzletek növekvő forgalommal, magasabb szinten tudnak működni.

Érdeklődők részére további információk, kapcsolat

CADEAU Franchise Kft.
Balogh Boglárka
Tel: 30/299-2919
http://www.cadeaubonbon.hu/

forrás: CADEAU Sajtóközlemény

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu