A bajor Paulaner étteremhálózat hazánkban újabb éttermek nyitását tervezi

A bajor Paulaner étteremhálózat hazánkban újabb éttermek nyitását tervezi

A bajor Paulaner étteremhálózat hazánkban újabb éttermek nyitását tervezi

 

A 25 évvel ezelőtt alapított bajor specialitásokat kínáló és kiváló söreiről jól ismert Paulaner franchise hálózat világszerte közel 50 éttermet üzemeltet. A koncepció nagy népszerűségnek örvend Kínában, Oroszországban, Indonéziában, Szingapúrban, Tajvanon, Azerbajdzsánban, Makaóban és természetesen Németországban.

A hálózat idén további éttermeket kíván Magyarországon nyitni, partnerek bevonásával.

A Paulaner egységei ötvözik a mai bárok, sörözők megjelenését és a hálózat hagyományait. Az éttermek modern megjelenése, az autentikus bajor fogások és német tisztasági törvénynek megfelelően főzött sör specialitásai azonnal felismerhetővé teszik a Paulaner egységeit.

A Paulaner márka a sörszeretők körében a legmagasabb minőség és a tradíciók őrzésének szinonimája. A látogatás a hálózat éttermébe egy müncheni túra érzését kelti. A vendégek közelről is megismerhetik az autentikus sörfőzési folyamatokat és magát a Paulaner brandjét.

A Magyar Franchise Szövetség május 5-én 11:00 órai kezdettel online konferenciát szervez, amelyen a Paulaner ügyvezető igazgatója, Lars Eckart bemutatja a koncepciót, illetve ismerteti a hálózathoz való csatlakozás feltételeit.

A konferenciára való jelentkezéshez kattintson ide. További részletekről az info@franchise.hu-n, vagy a 36/1/391-7313-as telefonszámon érdeklődjön.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu