A BioHair hajvágószalon is nyit az ÁRKÁD 2-ben

A BioHair hajvágószalon is nyit az ÁRKÁD 2-ben

A BioHair hajvágószalon is nyit az ÁRKÁD 2-ben

Újabb egységét nyitja meg a BioHair franchise fodrászat, ezúttal az ÁRKÁD 2 Bevásárlóközpontban. Az ÁRKÁD 1 bővítési és átépítési munkálatai folyamatosan zajlanak. Egymást követik az üzletfelújítások, bővítések, s emellett egyre több üzlet költözik új helyre a bevásárlóközpontban.
Az üzletek belső terei bővülnek, a centert vitalizálják és modernizálják, az ÁRKÁD 1 üzlet összetétele gazdagodni és frissülni fog, hogy végkifejletben egy egységesen modern épületkomplexum jöjjön létre az épülő ÁRKÁD 2-vel, melynek munkálatai az ÁRKÁD 1 megújulásával párhuzamosan haladnak.
Az új BioHair szalon elérhető szolgáltatásai lesznek majd a 8 perces hajfestés, az expressz kozmetika, és az expressz manikűr és pedikűr.
A BioHair hajvágószalon hálózat üzletei, természetességre, a környezetvédelemre, valamint a gyors és minőségi szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt. A fodrászatokat modern stílus és fiatalos lendület jellemzi. A gyors – bejelentkezés nélküli – vendégfogadás és a kimondottan pénztárcabarát árai miatt a BioHair szalonok már a megnyitásukat követő néhány naptól kezdve folyamatosan növekvő érdeklődésre tartanak számot.
A BioHair a Magyar Franchise Szövetség tagja. 2013. január 24-én, a Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gálaestjén a BioHair hajvágószalon hálózata kapta meg a 2012. év Marketing Díját.
Forrás: arkadbudapest.hu; biohajvagoszalon.hu

Cikkek

17. alkalommal rendezték meg a Coop Rallyt

A Polus Sütő Kft. csapata nyerte a 17. alkalommal megrendezett Coop Rally-t. A minőségi magyar élelmiszer-előállítást és -termékeket a középpontba állító, idén több mint 100

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu