Bemutatkozik a Magyar Franchise Szövetség legújabb tagja, a BITE bakery café hálózat

Bemutatkozik a Magyar Franchise Szövetség legújabb tagja, a BITE bakery café hálózat

Bemutatkozik a Magyar Franchise Szövetség legújabb tagja, a BITE bakery café hálózat

 

2013 februárjában nyitotta meg kapuit a BITE bakery café a Nyugati téren. A bakery café gyorséttermi kategória egy olyan szegmens, ahol egy valódi pékség, frissen egészen az alapanyagoktól készülő termékei fonódnak össze egy minőségi kávézó élményével. A BITE bakery café a friss péktermékek, és a frissen főtt kávé illatával várja a betérő vásárlókat.

A BITE bakery café tésztái nem tartalmaznak adalékanyagot, csupán az összetevők gondos felhasználásának és a kifejlesztett technológiának köszönhetik lágyságukat, szép és ropogós külsejüket. A tésztáikat és töltelékeiket a helyszínen készítik kézi munkával, a vendégek szeme előtt.

A BITE bakery café által készített pék és cukrász termékek egyszerre idézik a Magyar konyha hagyományos pék hagyományait a nemzetközi sütödék ínyencségeivel. A koncepciót elsősorban a gondosan válogatott, adalékmentes alapanyagok, az egyedi, folyamatosan újuló kínálat, a kedves kiszolgálás, valamint a modern, látványos megjelenés teszi különlegessé. Termékeinket vendégeink szeme láttára, egy üvegfal mögött, kézzel készítjük.
A BITE bakery café ötletgazdái azt vallják, hogy egy vállalkozás akkor lehet sikeres, ha az innovatív (gerincet adó) termékkínálat mellett a vendégek ízlésvilágát követve folyamatosan megújul, újabb és újabb célokat fogalmaz meg a jövőre nézve.
Az alapítók már a koncepció kidolgozásakor a franchise formát választották a jövőbeli terjeszkedés módjaként. A BITE márka viszonylag hamar, egy egyéves, sikeres bevezető időszak után, 2014 második félévében elindította franchise programját.
Olyan franchise átvevőket keresnek Magyarországon és külföldön egyaránt, akik készek részt vállalni egy friss, magyar gyorséttermi márka térnyeréséből.
A program elindítása óta eltelt pár hónapban sok magyar, sőt Nyugat-európai és Közel-keleti megkeresést kaptak, melyek közül több ígéretes tárgyalás is folyik. A vállalat rövidtávú, 2015-re kitűzött célja, legalább öt franchise étterm nyitása a régióban.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu