A coworking a következő nagy dobás?

A coworking a következő nagy dobás?

A coworking a következő nagy dobás?

 

A munkavállalók egyre nagyobb hányada  tartja fontosnak  a rugalmas munkavégzés lehetőségét az álláshirdetések böngészésekor. Az IWG által végzett globális felmérés során a szakemberek 80%-a azt mondta, hogy elutasítanák azt az állásajánlatot, ahol nem kínálnak erre lehetőséget, ez is jól mutatja, hogy elérkezett a coworking forradalom ideje.

Üzleti előnyök

A közösségi irodák egyik legfontosabb előnye, hogy megoldást kínálnak az ingázás problémájára. A rugalmas munkavégzési modell segítségével a vállalkozások javíthatják a munkaerő termelékenységét és elégedettségét. Az oda-vissza utazással eltöltött idő lerövidül, és az alkalmazottaknak több ideje marad arra, hogy a munkájukkal foglalkozzanak. A vállalkozások spórolni tudnak az ingatlan költségeken és elkerülhetik a hosszú bérleti szerződéseket, lízinget vagy az ingatlan befektetéseket. A megoldás segít nekik, hogy megtartsák a tehetséges dolgozókat és újabbakat toborozzanak azzal, hogy lehetőséget kínálnak a munkavállalónak az otthonához közeli munkavégzésre egy közösségi irodában.

A coworking irodák piaca szintén jótékony hatással van a vállalkozások növekedésére. Terjeszkedéskor könnyebbé válik az új piacokra és földrajzi területekre való belépés, hiszen nem szükséges, hogy irodát vásároljon a cég, vagy hosszabb bérleti szerződéseket írjon alá. A rugalmas munkavégzés a munkavállalóktól és vállalkozóktól kezdve a kisvállalkozásokon át, egészen a több milliárdos vállalatokig előnyöket tud kínálni a gazdasági szereplőknek.

Az IWG az első szereplő a piacon, amely franchise-ban kínál közösségi iroda nyitására lehetőséget. Bevált üzleti modellre építik franchise rendszerüket, több mint 30 éves tapasztalattal és olyan vezető globális márkákkal, mint a Regus és a Spaces. A partnerek egy jövedelmező piacra léphetnek be több mint 2,5 millió ügyféllel és egy megbízható franchise központtal, amely segít nőket a sikeres működésben.

Talán nem is kínálkozik ennél jobb alkalom arra, hogy az új franchise átvevők belépjenek egy még kiaknázatlan piacba.

További információkért érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:

Szántó Árpád

+36 (30) 302 8739

arpad.szanto@iwgplc.com

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu