A Creppy már megint kisütött valamit

A Creppy már megint kisütött valamit

A Creppy már megint kisütött valamit

 

Hamarosan megnyitja első franchise egységét a Creppy palacsintázó Debrecenben. A franchising.hu az átvevőkkel, Kákos Eszterrel és Szabó Lászlóval beszélgetett a nyitásról és a terveikről.

1. Miért döntött a Creppyhez való csatlakozás mellett?

Mikor először jártunk a miskolci Creppy PalacsintaHázban az volt az első gondolatom, hogy egy ilyen magas színvonalat képviselő étterem Debrecenben is megállná a helyét. Rögtön tudtuk, hogy csatlakozni szeretnénk a hálózathoz. Lacival, az üzlettársammal is megbeszéltük, hogy egy ilyen éttermet mindenképpen kellene csinálnunk a lakóhelyünkön, Debrecenben is. Már aznap este utánanéztünk, hogy hogyan lehetne ezt megvalósítani és a Creppy üzleti oldalán ráleltünk a franchise lehetőségre, így nem volt kérdés, hogy bele kell vágnunk.

2. Mivel foglalkozott mielőtt a Creppy franchise partnere lett?

Mind a ketten értékesítők vagyunk két különböző cégnél. Lacinak komoly üzletvezetői múltja van, ami szerintem nagyon nagy előnyt jelent. Már régóta gondolkodtam egy vendéglátóhely létrehozásában, de egyedül nem mertem belevágni. Annak tudatában viszont, hogy Lacinak ezen a téren már van tapasztalata és ért is hozzá, könnyebb volt meghozni a döntést. Közösen átgondolva az egészet végül arra jutottunk, hogy ideje belevágni.

3. Hogyan látja a szektor helyzetét ma Magyarországon, milyen céljai vannak a most nyíló egységgel kapcsolatban?

Azt gondolom, hogy a minőségi vendéglátás mindenhol megállja a helyét. Számomra az üzletnyitás egy nagyon nagy volumenű dolog. Azért mertem belevágni ebbe a számomra új vállalkozási formába, mert tudtam, hogy a Creppy végig ott lesz velünk az úton és a háttérből támogat majd. Az étterem 12 éves múltja és az ez idő alatt elért sikerek pedig még jobban megerősítettek benne, hogy jó döntést hoztunk.

4. Honnan és hogyan gyűjtött információt a különböző franchise ajánlatokról?

Mi semmilyen más franchise rendszert nem tanulmányoztunk, csak a Creppyt. Ez köszönhető Réka személyének, hitelességének, illetve a hely különleges varázsának, ami már az első pillanatban megragadott bennünket.

5. Minek köszönhetően döntött a franchise partnerré válás mellett?

Azt gondolom, hogy ezzel a partnerséggel értéket tudunk teremteni Debrecenben. Nem utolsó sorban pedig a 3 gyermekem jövőjét is meg tudom vele alapozni. Jó lehetőség ez számukra, hogy az iskolai szünetekben, mikor nincs tanulás, belecsöppenhessenek a munka világába és részt vehessenek a családi vállalkozásban.

6. Mit vár el a franchise központtól? Milyen segítségre és támogatásra számít a központ részéről a működés során?

A franchise központ mindenben segít, támogat minket. Nyilvánvalóan ez már egy működő, bevált rendszer, amihez nekünk alkalmazkodni kell. Reméljük, hogy ez a támogatás hosszú távon mind két fél számára pozitív előnyökkel jár majd.

7. Mennyire támogatta a családja a döntésében, bevonja, részt vesz-e majd a család a vállalkozásban?

Célunk a CreppyBistro Debrecent felépíteni és azt sikeresen működtetni. A gyerekeim nagyon örülnek a leendő étteremnek, a közösségi oldalakon posztolnak is róla, és mindenkinek elújságolják, hogy mi nyílik hamarosan. Az elejétől kezdve bevontuk őket a folyamatokba, így nagyon lelkesen követik az eseményeket.

8. Kiknek ajánlja és kiknek nem a franchise partnerré válást?

Mindenképpen ajánlom a Creppy Franchise rendszerét azoknak, akik úgy érzik, örömmel lennének részesei egy már bevezetett, jól működő egységnek.

9. Végezetül: egy jó tanács az éppen franchise vásárlás előtt állóknak!

Aki mer az nyer! Bátran vágjon bele minél hamarabb mindenki, aki minőségi vendéglátást szeretne létrehozni!

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu