A Dollhouse-nál a nőiesség a legfontosabb (II. rész)

A Dollhouse-nál a nőiesség a legfontosabb (II. rész)

A Dollhouse-nál a nőiesség a legfontosabb (II. rész)

A Dollhouse olyan életszemléletet képvisel, melynek középpontjában a nőiesség áll, amelyet rendszeres sporttal, mozgással, és példaértékű életvitellel próbál meg átadni tanítványainak Pirner Alma is, a Dollhouse franchise hálózat egyik tulajdonosa.
A Magyar Franchise Szövetség május 26-án megrendezésre került közgyűlésén elismerésben is részesült a Dollhouse táncstúdiók hálózata, rendes taggá válásuk alkalmából. Ezen apróból a Szövetség interjút készített a Dollhouse egyik tulajdonosával, Pirner Almával, melyet az alábbiakban olvashatnak. (II. rész)
Mit nyújt a franchise hálózat az átvevők számára? Miért érdemes csatlakozni Önökhöz?
A Dollhouse Franchise működése jogvédett tematikán alapul, a leghíresebb, egész országban ismert és elismert rúdtánc – fitness és egzotikus tánc stúdióláncolat.
Pirner Alma (Dollhouse)
A Franchise-oknak rendelkezésére áll a teljes üzleti modell (elszámoltatás, folyamatok, ellenőrzés), a teljes dokumentációk, pl. bizonylatok, a reklám és marketing, úgy, mint logó, a nyomdai anyagok designja, weboldal. Emellett természetesen megtarthatják a jogvédett tánctanfolyamainkat, edzéseinket, kiválaszthatják a tanárokat.
A vásárolt jogokkal vidéken kizárólagosság is jár, vagyis egy vidéki városban egyedüli Franchise üzemeltetőként tevékenykedhet, melyet 5 év után tárgyalunk újra. Egy tréner képzése teljesen díjmentes, de a további trénerek képzésénél is biztosítunk kedvezményt.
Dollhouse Poledance és Pole-fintess Stúdió
Franchise képzésünk során az indulásnál maximális segítséget nyújtunk. Oktatást is tartalmaz a Dollhouse Etikáról és Image-ről. A sikeres marketing érdekében pedig Facebook oktatást tartunk, valamint megmutatjuk weboldalunk és a hírlevél-kezelő rendszerünk működését. A Dollhouse Táncstúdiók szolgáltatóinak kedvezményei is elérhetőek a Franchise rendszerben.
Mik a hálózat jövőbeni céljai, távlati tervei?
A Dollhouse volt Magyarország első rúdtánc-iskolája, és ezt a tendenciát megtartva igyekszünk mindig egy lépéssel mások előtt járni. Folyamatosan figyeljük, milyen újdonságok akadnak, milyen típusú órát lehetne még a rendszerbe beilleszteni, ezért is van, hogy jelenleg 15 féle óratípus közül lehet választani.
A sportos órák mellett a nőiességre helyezett hangsúly miatt folyamatosan új nőiességet fejlesztő képzésekkel foglalkozunk. Itt is egyre újabb és újabb különleges tanfolyamok kerülnek be a repertoárba, mint a csakratánc, vagy a fétis-tanfolyam.
Úgy érezzük, hogy eljött az ideje annak is, hogy külföldön is megnyíljanak az első Dollhouse stúdiók, ugyanis stúdióink nemzetközi szinten is megállják a helyüket. Sokat segíthet ebben számos nemzetközi kapcsolatunk, így bízom benne, hogy ezt a célt is mielőbb elérjük.
Miért csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez? Miért tartja fontosnak, hogy a szakmai szervezet tagja legyen?
Nagyon érdekelnek minket a hazai és a nemzetközi franchise hírek, szeretünk mindenről elsőként értesülni. A Magyar Franchise szövetség tagjaként nagyobb rálátásunk nyílik erre, és mi magunk hitelesebbek vagyunk a Franchise értékesítésekor. Természetesen számítunk a szövetség kitűnő szakembereinek felbecsülhetetlen szakmai segítségére is.
Szerkesztő, riporter: ViFe

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu