A Fizetési Pont társult tagként csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez

A Fizetési Pont társult tagként csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez

A Fizetési Pont társult tagként csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez

 

A Fizetési Pont Magyarország 2. legnagyobb, bankoktól független, elektronikus fizetési hálózata.

Cégcsoportunk 2 fő pillérre épül: terminálüzemeltetéssel, illetve innovatív pénzforgalmi megoldásokkal foglalkozunk. A piacon egyedülállóan a cég profilja nemcsak POS terminálok-, hanem POI terminálok értékesítése is. Jelenleg országosan több mint 2.200 településen és több mint 21.000 terminállal vagyunk jelen.

Az intelligens Fizetési Pont terminálok nem csupán VISA, Mastercard és Maestro kártyákkal történő fizetésre, extra szolgáltatásokra is alkalmasak. Ilyen például a mobiltelefon-egyenlegfeltöltés, közüzemi számlák díjfizetése, kis összegű készpénzfelvétel. Folyamatosan bővülő értéknövelt szolgáltatásaink egyrészt hozzáadott értéket jelentenek ügyfeleink számára, másrészt jutalék formájában akár állandó bevételforrássá is válhatnak számukra.
Rendszerünk ügyfeleink igényei alapján rugalmasan alakítható, így egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni.
Ez többek között a cégcsoportunkba tartozó Országos Fizetési Pont Zrt-nek is köszönhető, melyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy a Fizetési Pont Zrt. számára a lehető legkedvezőbb árú, leggyorsabb, és legszínvonalasabb kártyaelfogadást biztosítsa. Egyedülálló módon lehetővé tettük az 5 perces számlanyitás lehetőségét, mellyel ügyfeleink teljes értékű Mastercard fizetési kártya birtokába kerülnek.
Rendszerünk nem csupán innovatív és rugalmas, de az üzemeltetési és egyéb költségeket tekintve is igen rendkívül kedvező besorolásba esik. A bankkarya.hu független összehasonlító tesztje alapján mind a bankkártya-elfogadás mind a számlavezetési díjak kapcsán első helyezést értünk el. Ráadásul mi vagyunk az egyetlen olyan szolgáltató, ahol még lehetőség van állami támogatással bankkártya terminált igényelni. Ez vissza nem térítendő 80.000 Ft támogatást jelent, természetesen a készlet erejéig.
A leggyorsabbak is mi vagyunk, hiszen a szerződéskötéstől számított 48 órán belül beüzemeljük termináljainkat, mely időtartamot a terveink szerint a jövőben még tovább csökkentjük.
2017-ben és 2018- ban a piacon a mi POS termináljainkat választották a legtöbben. Váljon Ön is a részesévé!
További információ:
Hlogyik Ferenc
Értékesítési és üzemeltetési igazgató
hlogyik.ferenc@fizetesipont.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu