A Forma 1-ben is otthonosan mozog a Magneti Marelli checkstar

A Forma 1-ben is otthonosan mozog a Magneti Marelli checkstar

A Forma 1-ben is otthonosan mozog a Magneti Marelli checkstar

A Magneti Marelli checkstar szervizek első kézből, a világ egyik vezető autóipari fejlesztőjétől, illetve beszállítójától, a Magneti Marelli-től kapják a naprakész felkészültséghez szükséges információkat. Ezáltal tudnak széleskörű és magas minőségi szintű márkafüggetlen szolgáltatást nyújtani partnereiknek.
A Magneti Marelli évtizedek óta jól csengő márkanév, amely egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal. Az autóipar meghatározó szereplőjeként öt kontinensen van jelen, nemcsak a mindennapi autózásban, de a versenysportban is. A Forma 1 rajongóknak is ismerős lehet a név, hiszen a Magneti Marelli szállítja a RED BULL istálló úgynevezett KERS rendszerét.
A Magneti Marelli checkstar márkafüggetlen autószerviz hálózat magyarországi képviseletét, valamint a működtetését, ezáltal a www.checkstar.hu web oldal üzemeltetését, valamint a Magneti Marelli diagnosztikai és garázsipari berendezések képviseletét az AutoMotive Consulting Szolgáltató Kft. látja el. A Magneti Marelli checkstar franchise hálózat vezetője Fischer Péter. A Magneti Marelli checkstar a Magyar Franchise Szövetség tagja.
Forrás: checkstar.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu