A HERBÁRIA 100-120 egységre bővíti hálózatát hazánkban

A HERBÁRIA 100-120 egységre bővíti hálózatát hazánkban

A HERBÁRIA 100-120 egységre bővíti hálózatát hazánkban

 

A HERBÁRIA Magyarországon 100-120 üzlet működtetését tervezi a már meglévő Franchise Partnerei érdekeinek teljes körű figyelembe vételével.

Jelenleg a társaság országszerte több mint 80 Herbária szaküzleten keresztül juttatja el termékeit közvetlenül a fogyasztókhoz. Tizenegy szaküzlet Budapesten, 56 pedig vidéki nagyvárosokban működik. A TESCO bevásárlóközpontokban több mint 50 szaküzlet található, melyek száma folyamatosan bővül.
Továbbá működnek egységei még országszerte a SPAR-, CORA-, Auchan-, hipermarketekben és az ECE Befektető Csoport által létrehozott Árkád Bevásárlóközpontban.
A kereskedelmi politika figyelembe veszi a szervezet céljait, keretet ad az értékesítési és minőség célok kitűzéséhez, rendszeres átvizsgálásához, elkötelezettséget fogalmaz meg a folyamatos tökéletesítés iránt úgy, hogy átvizsgálása rendszeresen megtörténik a folyamatos alkalmasság, értékesíthetőség, teljes piaci lefedettség biztosítása érdekében.
A HERBÁRIA Zrt. bútorzat a bemutató vitrinnel, a pulttal, cégtáblával, megállító táblával együtt a tartalom és a forma összhangjára törekszik. A franchise partnerek azonos jogokkal és kötelezettségekkel rendelkeznek. Minden előnyét élvezik a társaság teljes reklám és marketing tevékenységének.

A hálózat elsősorban az alábbi városokban várja jövőbeni franchise partnerük jelentkezését: 

– Gyöngyös ( Köztársaság tér 15. )
– Pécs ( Budai Vám 1. – TESCO )
– Sopron ( Selmeci út 15-17 )
– Százhalombatta ( Damjanich út 24 – TESCO )
– Szekszárd ( Tartsay u. 40. – TESCO )

Amennyiben szeretne egy több mint 60 éves múlttal rendelkező hálózat tagjaként minőségi, természetes alapanyagú termékeket forgalmazni, vegye fel a kapcsolatot a hálózat központjával az alábbi elérhetőségeken:

Földy Ágnes

Tel: 06 1 288-6700/ 332 mellék
Mobil: 06 20/940-6679
E-mail: fagnes@herbaria.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu