A J.PRESS négytermékes akcióval indítja az új évet

A J.PRESS négytermékes akcióval indítja az új évet

A J.PRESS négytermékes akcióval indítja az új évet

“Bár idén hazánkban (még) nem köszöntött be a farkasordító hideg, egy-egy hűvösebb éjszakán, vagy a szabad levegőn történő sportolás során, esetleg külföldi sítúrák alkalmával mégis érdemes odafigyelni, hogy mit viselünk magunkon.” – olvasható a J.PRESS oldalán.

A téli termék összeállítással ezúttal kifejezetten férfiaknak kedveskedik a J.PRESS. A megújulás keretén belül ismét akcióval várnak mindenkit országszerte a J.PRESS márkaboltok. Ezúttal férfi zokni, sízokni, jégeralsó-, és felső alkotja az akciós kínálatot.

A képen látható négy akciós termék minden J.PRESS márkabolt polcain megtalálható 2014. január 15-től egészen február végéig. Látogasson el a J.PRESS üzletek valamelyikébe és lepje meg magát és párját egy-egy új darabbal!

A J.PRESS 1996 óta van jelen a magyarországi piacon. A cég fehérnemű kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik. Az alsóruházati piacot tekintve a következő szegmensekben tölt be vezető pozíciót: férfi fehérnemű, férfi zokni és női zokni.

Forrás: J.PRESS

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu