A Jono Yogo díjazta a legkreatívabb jogó kreációkat

A Jono Yogo díjazta a legkreatívabb jogó kreációkat

A Jono Yogo díjazta a legkreatívabb jogó kreációkat

 

A Jono Yogo hálózat kihirdette karácsonyi ajándékeső fotópályázatának nyerteseit. A játékban résztvevő joghurt kreációk között a közönség szavazatai alapján választották ki a nyerteseket.

A legtöbb elismerést összegyűjtő pohár tulajdonosa egy iPad Mini 2 16GB tabletet, míg a második és harmadik helyezett pedig Jono Yogo VIP-kártyájára 20-20.000 Ft feltöltést nyert. Az ünnepélyes eredményhirdetésre még karácsony előtt, december 19-én szombaton kerül sor a Mammutban található Jono Yogo üzletben.

A Jono Yogo, egy joghurt alapú fagylalt, amely cukormentes natúr változat mellett számtalan (főképp gyümölcs) ízesítéssel megtalálható. A joghurt alap miatt nagyon könnyű, frissítő, és nem utolsósorban egészséges. A Jono Yogo ráadásul sokkal színesebb, szélesebb választékot is vonultat fel mivel a vásárló kedvére válogathat a feltétek, öntetek, és az egyéb fagylalt kiegészítők (drazsék, kekszek, müzlik, cukorkák) között. Minden frozen yogurt gluténmentes, csökkentett cukortartalmú és csak 1,5 százalék zsírtartalommal rendelkezik. Az ízek között található cukor-, illetve laktózmentes változat is.

A vásárlók számára önmagában kreatív program a pohár tartalmának összeállítása, hiszen a Jono Yogot hatalmas szortiment, és kedvező ár/érték arány jellemzi. A fizetés súly alapján történik, a választás szabadságának köszönhetően pedig a lehetőségek és kombinációk száma végtelenhez közelít.

A Jono Yogo nagyon népszerű főleg a fiatal korosztály körében. Az üzletek mérete 50-100 négyzetméter közé tehető. Az üzletek kialakításához 50.000 – 100.000 eurós kezdeti beruházásra van szükség.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu