A Levendula Kézműves Fagylaltozó újabb egysége nyitott meg május 27-én Kaposváron. Ez alkalomból délután 16-18 óra között ingyenes fagylalt kóstolásra is sor került, ahol a már jól ismert különlegességeket kínálták a vendégeknek az Ady Endre utcában.
A Levendula Kézműves Fagylaltozó minden egyes íze nagy gondossággal készül, tartósítószerek, adalékanyagok, ízfokozók, mesterséges színezékek és citrompótló felhasználása nélkül. A választék kialakításánál nagy figyelmet fordíttottak a különleges étrendet követőkre is, így minden üzletben megtalálhatók a cukormentes, vegán, glutén-, tojás- és tejmentes (laktózmentes) fagylaltok, édességek is.
Szorbet fagylaltjaik Szentkirályi ásványvízből készülnek, így a laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatják.
A tulajdonosok célja egy olyan – a magyar piacon egyedülálló – presztízs fagylaltozó létrehozása volt, ahol a vendégek magas minőségű kézműves fagylaltokat fogyaszthatnak. A kiépült hálózat igazolja ezeknek a terveknek a megvalósulását, hiszen kultúrált környezetben igazi minőségi fagylaltot fogyaszthatnak a vendégek.
A franchise rendszer bevezetésével egy Levendula fagylaltozót alacsony vállalkozási kockázattal nyithat meg az átvevő partner. Ehhez komoly segítséget, kidolgozott arculatot és folyamatos tanácsadást, valamint támogatást kap a rendszergazdától. Közös beszerzési források, központi kézműves műhely, és egy egész országra kiterjedő logisztikai hálózat is segítik az átvevőt a boldogulásban.