A Levendula Kézműves Fagylaltozó megérkezett Kaposvárra

A Levendula Kézműves Fagylaltozó megérkezett Kaposvárra

A Levendula Kézműves Fagylaltozó megérkezett Kaposvárra

 

A Levendula Kézműves Fagylaltozó újabb egysége nyitott meg  május 27-én Kaposváron. Ez alkalomból délután 16-18 óra között ingyenes fagylalt kóstolásra is sor került, ahol a már jól ismert különlegességeket kínálták a vendégeknek az Ady Endre utcában.

A Levendula Kézműves Fagylaltozó minden egyes íze nagy gondossággal készül, tartósítószerek, adalékanyagok, ízfokozók, mesterséges színezékek és citrompótló felhasználása nélkül. A választék kialakításánál nagy figyelmet fordíttottak a különleges étrendet követőkre is, így minden üzletben megtalálhatók a cukormentes, vegán, glutén-, tojás- és tejmentes (laktózmentes) fagylaltok, édességek is.

Szorbet fagylaltjaik Szentkirályi ásványvízből készülnek, így a laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatják.

A tulajdonosok célja egy olyan – a magyar piacon egyedülálló – presztízs fagylaltozó létrehozása volt, ahol a vendégek magas minőségű kézműves fagylaltokat fogyaszthatnak. A kiépült hálózat igazolja ezeknek a terveknek a megvalósulását, hiszen kultúrált környezetben igazi minőségi fagylaltot fogyaszthatnak a vendégek.

A franchise rendszer bevezetésével egy Levendula fagylaltozót alacsony vállalkozási kockázattal nyithat meg az átvevő partner. Ehhez komoly segítséget, kidolgozott arculatot és folyamatos tanácsadást, valamint támogatást kap a rendszergazdától. Közös beszerzési források, központi kézműves műhely, és egy egész országra kiterjedő logisztikai hálózat is segítik az átvevőt a boldogulásban.

Cikkek

Mit várunk a következő évtől?

Novemberben lezajlott a Magyar Franchise Szövetség évzáró rendezvénye, ahol szakmai előadókkal és kerekasztal beszélgetéssel zártuk az évet.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu