A Matrackuckó elindította 2020 nagy alvásfelmérését

A Matrackuckó elindította 2020 nagy alvásfelmérését

A Matrackuckó elindította 2020 nagy alvásfelmérését

 

A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat az Aludj jól, Magyarország! program keretében február 14-én elindította 2020 NAGY ALVÁSFELMÉRÉSÉT, melynek fókuszában a magyar lakosság alvási szokásainak részletes vizsgálata áll.

A felmérésben résztvevők 2020. április 30-ig egy online kitölthető kérdőívben mondhatják el saját tapasztalataikat. A kérdőív kérdései egyaránt vonatkoznak az alvásmennyiségre, alvásminőségre, és alvászavarokra, valamint az alvási környezetre, és alvásminőséget javító eszközökre.

A kérdőív elérhető a Matrackuckó >>holnapján<<A kitöltőknek lehetőségük van egy nyereményjátékban való részvételre is, ahol értékes Matrackuckó ajándékok találnak gazdára.

A felmérés legfontosabb célja, hogy támogassa a Matrackuckó küldetését, amely nem kevesebb, mint egész Magyarország alvásminőségének javítása. A felmérés lezárását követően a Matrackuckó publikálja az eredményeket, és a kitöltők válaszai alapján szakértői tanácsokkal segíti a lakosságot a jó, és tökéletesen pihentető alvás elérésében.

A Matrackuckó szaküzlet hálózat a jelenlegi 13 szaküzletével az ország egyik legnagyobb matrac szaküzlet hálózatát tudhatja magáénak. A hálózat dinamikusan fejlődik, egységszámukat a következő két éven belül szeretnék megduplázni.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu