A Platán Gyógyszertár megújulása

A Platán Gyógyszertár megújulása

A Platán Gyógyszertár megújulása

A Landorhegyi utca csodálatos platánfáinak árnyékában üzemelő Platán Gyógyszertár júniustól a BENU Hálózat arculatának megfelelő külső és belső megjelenéssel várja a betérőket. Nemcsak a homlokzat kapott új köntöst és designt, hanem a belső tér, az officina is.  A mai vásárlási szokásoknak megfelelő kialakítás tágas és átlátható. Számos termék szabad polcra került, az eligazodást jól látható termékkategória feliratok segítik, így lehetővé vált a kényelmes nézelődés, a termékek vásárlás előtti szemrevételezése. Ha a választásban bárkinek segítségre volna szüksége, a gyógyszertár jól ismert dolgozói állnak rendelkezésére a megszokott kedvességükkel, szakértelmükkel. Fontos szempont volt az átalakítás során, hogy a termékválaszték is megújuljon, kibővüljön, melynek köszönhetően széles a paletta a szépségápolás-, dentálhigiénés, baba-mama termékek körében, illetve a vitaminok, táplálék kiegészítők és gyógyteák kínálatában is.
Gyutai Csaba polgármester megnyitó beszédében kiemelten hangsúlyozta az „1 orvos 1 rendelő!” elnevezésű programot, melyet mintegy 3 évvel ezelőtt indítottak útjára és pont ezekben a hetekben zárul majd. A koncepció szándéka szerint az orvosi kezelés még személyesebb, még személyre szabottabb lehet majd azzal, hogy a zalaegerszegiek lakóhelyükhöz közel választhatnak orvost és rendelőt. Ezzel párhuzamosan zajlott a rendelők modernizálása, felújítása is.
A Platán Gyógyszertár átalakítása éppen rímel a vele egy épületben elhelyezkedő Landorhegyi utcai háziorvosi rendelő felújításával, amely már üzemel és ünnepélyes átadása is hamarosan várható.
Forrás: benu.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu