A SMART Ingatlan lett a 2017-es év legdinamikusabban fejlődő franchise hálózata

A SMART Ingatlan lett a 2017-es év legdinamikusabban fejlődő franchise hálózata

A SMART Ingatlan lett a 2017-es év legdinamikusabban fejlődő franchise hálózata

 

Töretlen fejlődési vágy, modern szemlélet, fiatalos csapat és kedvező piaci körülmények. Ezek azok az összetevők, amelyek a SMART Ingatlan hálózatát jellemzik, és amelyekért Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata elismerést vehették át a Magyar Franchise Szövetség díjkiosztó gáláján. A szövetség elismerése fontos visszajelzés az ingatlanhálózatnak, hiszen a tőlük kapott tudástranszfer és kapcsolati lehetőségek is közrejátszottak a növekedés ilyen arányú dinamikájában. Idén a további bővülés a cél a még mindig élénk ingatlanpiacon, amihez új partnerek csatlakozását várják a hálózatnál.

A franchise hálózatok fejlődése mindig jól mutatja a piaci trendek alakulását, nem mindegy azonban, hogy ehhez mikor és milyen feltételekkel tudnak csatlakozni az új lehetőségeket keresők. A hazai ingatlanpiac fokozatos felfutása, az árak emelkedése és az újépítésű lakások bővülő száma mind csábítóan hívogatja azokat, akik az ingatlanközvetítői tevékenységben üzleti lehetőséget látnak. Az ingatlanpiacnak szüksége van a fiatalos szakértőkre, akik könnyedén tudnak alkalmazkodni a folyamatosan változó piaci környezethez. A most díjazott SMART Ingatlan ehhez tud megfelelő szaktudást és háttértámogatást nyújtani, amelyek a siker zálogai ezen a piacon.

Az ingatlanpiac virágzó korszakát éli, amihez azonban a közvetítői oldal fejlődése is elengedhetetlen. Célkitűzésünk, hogy újhullámos gondolkodásunkkal és nagyon erős szakmai hátterünkkel segítsük ezt a fejlődő piacot és leendő üzleti partnereinkkel közösen növekedjünk tovább. A Magyar Franchise Szövetség elismerése azt bizonyítja, hogy jó úton járunk, amiért nekik is köszönettel tartozunk. Szeretnénk meghálálni ezt a bizalmat, amit egy ilyen fiatalosan és gyorsan fejlődő hálózat is megkapott tőlük, és ezt a továbbiakban is kamatoztatni üzleti céljaink elérésben.” – nyilatkozta a kitüntetés kapcsán Nagy Károly, a SMART Ingatlan hálózati igazgatója. „Az idei terveink megvalósításához várjuk leendő partnereinket, akik egy ismert márkanévhez szeretnének csatlakozni és egy egységes, jól felépített arculatot, valamint egy már jól működő, kidolgozott üzleti modellt vennének át. Azt gondoljuk ez a siker titka az ingatlanközvetítők piacán.” – folytatta a hálózati igazgató.

Az ingatlanközvetítő hálózat által nyújtott modell amellett, hogy képes csökkenteni a vállalkozások indításakor felmerülő kockázatot és bizonytalanságot, viszonylag alacsony tőkebefektetéssel olyan tudást, informatikai rendszert, innovatív közvetítői eszközöket, oktatási és karrierlehetőséget kínál, amely teljes körűen támogatja a mindennapi munkavégzést. Az országos lefedettségnek köszönhetően megszűnik a saját irodákra jellemző regionális korlát, vagy hiányos infrastruktúrából adódó technikai nehézség. A teljes körű támogatásnak köszönhetően már könnyedebben tud olyan is beszállni az ingatlanközvetítői szegmensbe, aki még nem rendelkezik specifikus, a hálózati szektorhoz kapcsolódó tapasztalattal.

Robbanásszerű fejlődés

Az egyedi know-how és a franchise program eredményessége a SMART Ingatlan forgalmi adataiban is tükröződik. Az első évek forgalomduplázó mutatói után tavaly 44 százalékos növekedéssel büszkélkedhetnek hálózati forgalomban, amely mellett folyamatosan bővülő partnerszám és egyre nagyobb lefedettség jellemzi a hálózatot. Tavaly erősítették a jelenlétüket Budapest újabb kerületei mellett, a nyugat magyarországi régióban Csornán és Sárváron. A hálózathoz közel 40 ingatlanközvetítő iroda és több mint 200 értékesítő tartozik. A lehetőség és az kedvező piaci körülmények adottak, még most érdemes csatlakozni.

A SMART Ingatlanról további információt ezen a linken talál.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu