Új tagunk a Stilianos babauszoda hálózat

Új tagunk a Stilianos babauszoda hálózat

Új tagunk a Stilianos babauszoda hálózat

A Stilianos babauszoda hálózat koncepcióját, a higiéniára, klórmentes vízre és magas szintű babaúszás foglalkozásra építették. Egységeik egyedülálló babaúszás programmal várják a kisgyermekeket és szüleiket.

A medencéket csakis a babák és szüleik vehetik igénybe, így mindenki fokozottan odafigyel a higiéniára. Meleg pelenkázó helyiség, járóka, szoptató sarok, női-férfi öltöző várja a szülőket, ahol akár egyedül is elboldogul az apróság öltöztetésével.

A foglalkozások során a hangsúly az apróságok vízben történő, játékos fejlesztésén van, amely által számos képességük fejlődik, valamint javul a gyermek motorikus készsége, az izomzat mozgékonysága és az egyensúlyérzék. A babák az órák során önbizalomra tesznek szert és megbarátkoznak a vízzel, az életmentő feladatokról nem is beszélve.

A nevükkel ellentétben a Stilianos koncepció nem kizárólag babaúszáson alapul, mivel még 6-7 éves gyerekeket is oktatnak úszásra, illetve nevelnek a víz szeretetére.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu