Állati zenék egy állati rádióban (Alphazoo)

Állati zenék egy állati rádióban (Alphazoo)

Állati zenék egy állati rádióban (Alphazoo)

 

„Örömmel tudatjuk a hírt, hogy az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. helyi kisközösségi rádiója, az Alpha Rádió FM88.9 már az interneten is hallható.” – olvasható az Alphazoo közösségi oldalán.
„Nos, hogy miért is döntöttünk úgy, hogy az éteren keresztül is akarunk a gazdikhoz szólni? Mint Ti is tudjátok, a felelős állattartás sok kötelezettséggel jár, mindamellett komoly költségekkel is. mennyiben megbetegszik a kisállatunk, akkor azonnal orvoshoz kell vinnünk, ami sokszor magas kiadást jelent.”
A rádió fő üzenete, hogy mennyire fontos odafigyelni a megelőzésre. Az Alpha Rádióban olyan információkat adnak a gazdiknak, amik segítenek, hogy kisállataik egészségesebbek legyenek.  A műsorokból információkat szerezhetnek a helyes táplálásról, a betegségek tüneteiről, azok megelőzéséről és érdekes információkkal gazdagodhatnak a kisállatok helyes tartásáról. Ezen kívül az Alphazoo legújabb akcióiról, szolgáltatásairól is értesülhetnek.

Tények és adatok

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. már 20 éve gondoskodik az állatokról, történetük a székesfehérvári állatkórházból indult.  Az állatkórház mellett, mely a mai napig szerves része vállalatnak, több mint 16 éve foglalkoznak állateledellel és felszereléssel, valamint állatgyógyászati szerek kereskedelmével is. Hosszú évek óta kapcsolatban állnak a legfontosabb és legelismertebb magyar és külföldi gyártókkal, ami garancia arra, hogy a legjobbat kínálják vásárlóiknak.
ALPHAZOO országszerte
Az állatgyógyászatban szerzett tapasztalatokat, illetve a vásárlóik visszajelzéseit figyelembe véve olyan hálózatot hoztak létre, amelyben vásárlóik mindent megtalálnak, amire kedvencüknek szüksége van. Az ALPHAZOO franchise áruházakban a kiváló minőségű termékek mellett óriási pluszt jelentenek szakértő kollégák, akik segítségével a gazdik könnyedén kiválaszthatják a kedvencük számára legmegfelelőbb termékeket, és minden kérdésükre pontos választ kapnak.
Az ALPHAZOO a Magyar Franchise Szövetség tagja.
Forrás: alphazoo.hu; Alphazoo Facebook-profil
-ViFe-

 

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu