ALPHAZOO akciók az Állatok Világnapja alkalmából

ALPHAZOO akciók az Állatok Világnapja alkalmából

ALPHAZOO akciók az Állatok Világnapja alkalmából

 

Szombaton az ALPHAZOO  áruházak számos terméküket 15%-os kedvezménnyel adják az Állatok Világnapja alkalmából. Az Állatok Világnapjára készülve érdemes elgondolkodni azon, hogy ki mit tesz házi kedvenceiért.

Az állatok világnapját 1931 óta ünnepelik minden esztendőben Szent Ferenc emléknapján, október 4-én. Közel 800 évvel ezelőtt ezen a napon halt meg Assisi Szent Ferenc, az állatok védőszentje. A rendalapító Assisi Szent Ferenc a legenda szerint értette az állatokat, és beszélgetett is velük. Azt hirdette, hogy mindent szeretnünk kell, ami körülvesz minket, legyen az élő vagy élettelen.
Az ALPHAZOO szakáruházaiban mindent megtalál, amire kedvencének az élete során szüksége lehet. A kutyákon és a macskákon túl számos kisrágcsáló, hüllő, kétéltű, díszmadár és díszhal igényes tartására alkalmas eszköz és berendezés, teljesértékű táplálására alkalmas takarmány, valamint egészségük megőrzéséhez szükséges kiegészítő készítmény megvásárolható.
A résztvevő üzletek listája:

Tények és adatok

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. már több mint 20 éve gondoskodik az állatokról, történetük a székesfehérvári állatkórházból indult.  Az állatkórház mellett, mely a mai napig szerves része vállalatnak, több mint 16 éve foglalkoznak állateledellel és felszereléssel, valamint állatgyógyászati szerek kereskedelmével is. Hosszú évek óta kapcsolatban állnak a legfontosabb és legelismertebb magyar és külföldi gyártókkal, ami garancia arra, hogy a legjobbat kínálják vásárlóiknak.
Az állatgyógyászatban szerzett tapasztalatokat, illetve a vásárlóik visszajelzéseit figyelembe véve olyan hálózatot hoztak létre, amelyben vásárlóik mindent megtalálnak, amire kedvencüknek szüksége van. Az ALPHAZOO franchise áruházakban a kiváló minőségű termékek mellett óriási pluszt jelentenek szakértő kollégák, akik segítségével a gazdik könnyedén kiválaszthatják a kedvencük számára legmegfelelőbb termékeket, és minden kérdésükre pontos választ kapnak.
Az ALPHAZOO a Magyar Franchise Szövetség tagja.
Forrás: alphazoo.hu

 

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu