Átadó az erdőkertesi Stilianos babauszoda franchise joga

Átadó az erdőkertesi Stilianos babauszoda franchise joga

Átadó az erdőkertesi Stilianos babauszoda franchise joga

A jelenleg is üzemelő Stilianos babauszoda franchise hálózat erdőkertesi egysége új tulajdonosát keresi.

Ha ingatlan befektetésben gondolkozik, akkor érdemes egy üzleti lehetőséggel kiegészített franchise vállalkozásba fektetnie. Nem jelent problémát az uszodavezetői tapasztalat hiánya, hiszen egy franchise vállalkozás esetén a know-how részeként a tudás is átadásra kerül.

Ingatlanbefektetés + egyedi szolgáltatás = Stilianos Babauszoda Franchise

Amennyiben felkeltette érdeklődését a franchise üzleti lehetőség a következő linkre kattintva talál további információt: https://www.stilianos.hu/erdokerteselado

 

A STILIANOS FRANCHISE BEMUTATÁSA

A Stilianos küldetése a gyermekek fejlesztése, egészséges életútra terelése. Babauszodáinkat kifejezetten a gyermekek számára hozzuk létre és üzemeltetjük, nem nyilvános közfürdők.
3 hónapos kortól 8-10 éves korig foglalkozunk a legkisebbekkel. Uszodáink kifejezetten gyermekek igényeit szolgálják, exkluzív és egyben biztonságos, a kicsik mesebeli világához illeszkedő belső tereket, klórmentes vizet és vegyszermentes környezetet biztosítunk.

Az általunk felépített, egyedi vízi készség- és képességfejlesztő foglalkozás segítségével olyan fejlődést biztosítunk a gyermekeknek, amelynek köszönhetően nemcsak a vízben való rendszeres mozgás valósul meg, hanem számos egyéb képességük is érik. A foglalkozások során korosztályuknak megfelelően betekintést nyernek az állatok, színek, formák, számok és egyéb fogalmi rendszerek világába, ezzel együtt fejlődik a gondolkodásuk, figyelmük, emlékezetük, térbeli tájékozódásuk, koordinációjuk, bővül a szókincsük, miközben játszva tanulnak, a család pedig minőségi időt tölt együtt a vízben. A gyermekek kognitív fejlesztése kulcsfontosságú, az a fajta megsegítés, amit uszodáinkban nyújtunk, biztos alapokat ad a későbbiekben.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu