Augusztus 22-én BioHair hajvágószalon nyílik a Szigetszentmiklósi Auchanban

Augusztus 22-én BioHair hajvágószalon nyílik a Szigetszentmiklósi Auchanban

Augusztus 22-én BioHair hajvágószalon nyílik a Szigetszentmiklósi Auchanban

 

Holnap, augusztus 22-én nyitja meg 37. egységét a BioHiar hajvágószalon hálózat, a Szigetszentmiklósi Auchanban.

A franchise hálózat igen dinamikusan terjeszkedik, májusban Győrben, júniusban a Keleti pályaudvarnál, júliusban Kaposváron és Székesfehérváron került átadásra egységük. Múlt héten pedig a Fogarasi úti Tescoban nyitották meg legújabb egységüket.

BioHair koncepció

A hajvágószalon gyors, professzionális kiszolgálással, vegyszermentes hajápolással, kedvező árakkal várja a betérőket. A BioHair szalonokban természetes hatóanyagokkal, natúrkozmetikumokkal dolgoznak, mindenki számára személyre szabottan választják ki a legmegfelelőbb készítményeket.
A vendégek frizurájának szépítése mellett gondoskodnak a hajuk minőségéről is. A koncepció egyedisége abban rejlik, hogy elérhető árakon egy magas szolgáltatási színvonalat nyújtanak, és mindezt bejelentkezés nélkül hosszú nyitva tartással biztosítják vendégeik számára.
2011-ben a Magyar Franchise Szövetség a „A legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózat” címmel tüntette ki, 2012-ben pedig kiváló marketing tevékenységükért jutalmazta a hálózatot.
A hálózat elképesztően gyors terjeszkedésével alig 3 év alatt Magyarország piacvezető hajvágószalon hálózatává vált. A BioHair a Magyar Franchise Szövetség tagja.

A BioHair franchise lehetőség

A BioHair hajvágószalon hálózat üzletei, természetességre, a környezetvédelemre, valamint a gyors és minőségi szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt. A fodrászatokat modern stílus és fiatalos lendület jellemzi. A gyors – bejelentkezés nélküli – vendégfogadás és a kimondottan pénztárcabarát árai miatt a BioHair szalonok már a megnyitásukat követő néhány naptól kezdve folyamatosan növekvő érdeklődésre tartanak számot.
Forrás: BioHair Hajvágószalon

 

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu