Augusztusban is üzletnyitással indít a Borháló

Augusztusban is üzletnyitással indít a Borháló

Augusztusban is üzletnyitással indít a Borháló

 

Hamarosan befejeződnek a Borháló kalocsai egységében az előkészületi munkálatok, és jövő héten megnyitja kapuit a borkedvelő vásárlók előtt.

Augusztus második hetétől Kalocsán, a Szent István király út 78. szám alatt is tárt kapukkal várja a borok iránt érdeklődő vásárlóit a Borháló hálózatának legújabb tagja. A Borháló főképp vidéki városokban terjeszkedik, az ősz folyamán Szegeden, Székesfehérváron, Tatabányán, Dunaújvárosban, valamint Budapesten a XII. és az V. kerülteben terveznek további üzletnyitásokat.

A Borháló üzleteiben nemcsak borok, hanem különleges csokoládék, fűszerek, lekvárok, valamint borral kapcsolatos kiegészítők között válogathatnak a betérő vásárlók.

A Borháló borkereskedésekben fontos szereppel bír a borok kóstoltatása. Ez a legjobb módja annak, hogy a vásárlók valóban a számukra megfelelő íz világú borokat választhassák ki.

A Borháló 2012 novemberében látott hozzá franchise hálózatának kiépítéséhez, ekkor nyitotta meg az első átvevő partner borkereskedését Óbudán. Ezt követően, 2013 első felében Budapest környékén nyíltak Borháló borkereskedések (Vácott, Budakeszin, Solymáron, Budaörsön, Érden).A hálózat dinamikus terjeszkedésének ékes bizonyítéka, hogy az eleinte főképp Budapest és környékére koncentrálódó Borháló borkereskedésekkel immár vidéken is egyre több városban találkozhatunk (Miskolc, Debrecen, Pécs, Kecskemét, Győr, stb.).

A Borháló a Magyar Franchise Szövetség tagja. 2014 januárjában a hálózat a 2013. Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata elismerésben részesült.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu