Augusztusban nyílik a Matrackuckó zászlóshajója Budaörsön

Augusztusban nyílik a Matrackuckó zászlóshajója Budaörsön

Augusztusban nyílik a Matrackuckó zászlóshajója Budaörsön

 

A Matrackuckó 2006-ban családi vállalkozásként indult, napjainkra pedig már országos franchise hálózattá nőtte ki magát.

 

A Matrackuckó a jelenlegi bizonytalan gazdasági körülmények között sem áll le a terjeszkedéssel, folyamatosan több lépéssel előre gondolkodik. Az országszerte működő 12 egységük mellé augusztusban megnyitja új franchise központját, amely egyben a hálózat legnagyobb alapterületű szaküzlete, és mintaegysége lesz.

Az új Matrackuckó szaküzlet többek között az alkalmazottak és a belépő partnerek képzésére lesz kialakítva. Az új központi szerepet betöltő egységben, a megszokottnál nagyobb alapterületen történik majd a hálózathoz csatlakozók oktatása.

 

Az új, budaörsi egység 2020. augusztus 5.-én nyílik meg. A Matrackuckó lakossági és nagyvállalati partnerei itt tájékozódhatnak majd a pihentető alvásról és egészséges életmóddal kapcsolatban, ismeretterjesztő előadások és termékbemutatók keretében.

Az egységben egy külön „múzeum” is helyet kap, ahol a fekvőhelyek fejlődését bemutató matrackiállítást tekinthetnek meg az ide érkezők. A vásárlók egy külön hálószobában próbálhatják majd ki a matracokat.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu