Az Év Fiatal Franchise Átvevője Miha Sarolta (Katedra nyelviskola)

Az Év Fiatal Franchise Átvevője Miha Sarolta (Katedra nyelviskola)

Az Év Fiatal Franchise Átvevője Miha Sarolta (Katedra nyelviskola)

 

Az Év Fiatal Franchise Átvevője elismerést Miha Sarolta, a Katedra nyelviskola hálózat – nagykanizsia – partnere vehette át. A Miha&Miha Nyelvstúdió Kft. Miha Sarolta ügyvezető-tulajdonos vezetésével 2011 szeptemberében csatlakozott a Katedra nyelviskola hálózathoz. 
A Katedra jogokat Nagykanizsa településen átvevő Miha Sarolta nem kisebb fába vágta fejszéjét, mint hogy frissen alapított vállalkozásával a 100 százalékban felosztott helyi piacon vegye fel a versenyt számos más konkurenciával. A Katedra központ is presztízsként tekintett a nagykanizsai piacra, minden szükséges támogatást megadva átvevőjének nyelviskolája elindításához.
A Katedra központ elvárásait Miha Sarolta és csapata rövid időn belül igazolta. Hozzáállása tudatos és fegyelmezett, mindenben rendszerkövető és azt a lehető legoptimálisabban kihasználó üzletpolitikája már néhány hónappal a nyitást követően előrevetítette, hogy a térség sikeres, és dinamikusan növekvő fiatal Katedra iskolája van születőben.
A nyelviskola a 2011. szeptemberi nyitást követő négy hónap alatt elért árbevételéhez részarányosan viszonyítva rögtön az első teljes üzleti évben 50 százalékos növekedést ért el, amely szintet a 2013-as üzleti évben még tovább tudott növelni.
A nyelviskola a nyelvoktatással foglalkozó intézmények számára nagy jelentőséggel bíró nyelvvizsgahellyé válás kritériumait rekordidő alatt teljesítette, és ma már államilag elismert általános- és szaknyelvi nyelvvizsgák szervezésére egyaránt jogosult. Eredményei, innovatív tevékenysége, növekvő árbevétele, hallgatói létszáma, valamint vállalati megrendelései alapján a nagykanizsai Katedra mára a helyi nyelvoktatási piac megkerülhetetlen tényezőjévé vált.
Fotó: Kallus György
ViFe

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu