Az Év Franchise Átvevője Sánta László és Kocsis Lajos (Otthon Centrum)

Az Év Franchise Átvevője Sánta László és Kocsis Lajos (Otthon Centrum)

Az Év Franchise Átvevője Sánta László és Kocsis Lajos (Otthon Centrum)

 

Január 22-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gálaestje. Az év franchise átvevője díjat Sánta László és Kocsis Lajos, az Otthon Centrum franchise partnerei kapták.


Sánta László és Kocsis Lajos

Sánta László és Kocsis Lajos egyértelműen a legmeghatározóbb tagjai az Otthon Centrum franchise csapatának.

2004-ben első vidéki partnerként csatlakoztak az Otthon Centrumhoz és azóta Sopronban, Győrben, és Szombathelyen 4 irodát irányítanak, közel 50 embernek munkát biztosítva. Szakmai igényesség jellemzi minden tevékenységüket. Szemléletük révén érték el azon sikereket három településen, 4 irodával, melyek évek óta jellemzik üzletüket. Sánta László és Kocsis Lajos felöl mind beosztottaik, mind a franchise központ folyamatosan érezheti a lojalitást, a szakmaiságot és a magabiztosságot.
A Magyar Franchise Szövetség 2014 decemberében Sánta Lászlót indította a Firenzében megrendezésre került „Best Franchisee of the World” megmérettetésen, ahol számos nagy nemzetközi hálózat átvevőjét megelőzve második helyezést ért el, nemzetközi szinten is öregbítve ezzel az Otthon Centrum hírnevét.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu